rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Mossos d'Esquadra detenen el fill de Jordi Magentí, el presumpte assassí de Susqueda

La policia està escorcollant el seu domicili en aquests moments

 

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut també aquest dilluns el fill de Jordi Magentí, el presumpte autor del doble crim de Susqueda. Segons informa SER Girona, aquesta segona detenció s'ha produït a Salt, on els agents continuen escorcollant el seu domicili. 

 

A primera hora d'aquest dilluns, la policia catalana informava de la detenció de Magentí, al municipi selvatà de Santa Coloma de Farners. Es tracta d'un home de 60 anys i veí d'Anglès, que l'any 1997 ja va ser detingut per l'assassinat de la seva dona. En aquell cas, després de passar pel judici, el presumpte autor de l'assassinat de Susqueda va entrar a presó, on va passar quinze anys. No va ser fins al 2012 que va quedar en llibertat definitiva. 

 

Imatge de Jordi Magentí Gamell publicada a Facebook | Facebook

 

Marc i Paula van ser assassinats quan volien fer una excursió en caiac

Per als Mossos d'Esquadra no hi ha cap dubte que es tracta de l'autor del doble assassinat de Susqueda, l'agost de l'any passat. Els joves Marc i Paula, de 23 i 21 anys, van acudir viatjar fins al conegut pantà amb la intenció de fer una excursió en caiac, però no van tornar mai més. A poc a poc, i sense cap pista prèvia, els investigadors van començar a estirar del fil, fins a trobar primer el caiac, i després el cotxe de la parella. 

 

No va ser, però, fins al dia 26 de setembre que la policia va trobar els cadàvers dels joves, amb clars signes de violència. En concret, Paula presentava marques d'haver rebut un tret al cap, i les marques indicaven que algú els va lligar una gran roca per tal d'enfonsar els cossos a les aigües del pantà. 

Comentaris