IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els Mossos d'Esquadra investiguen una violació a l'estació de Sant Andreu de Llavaneres

Després de l'agressió, la dona va haver de ser hospitalitzada

Els Mossos d'Esquadra estan investigant una violació a l'estació Rodalies de Sant Andreu de Llavaneres el passat 28 de desembre. La víctima és una dona veïna de Mataró d'entre 40 i 50 anys i es dirigia cap a la feina en el moment dels fets, desplaçant-se per un camí paral·lel al mar i a les vies del tren, entre les estacions de Mataró i Llavaneres.

Les primeres informacions apunten que l'agressor hauria sorprès la seva víctima un cop aquesta traspassava el pas soterrat de les vies, a l'alçada de l'estació de Rodalies. Els testimonis que van poder ajudar a la dona van assegurar que l'atac rebut havia estat de grans dimensions, pel qual li havia provocat ferides greus a la cara, motiu pel qual va ser traslladada a l'hospital.

Una ruta transitada

L'agressió ha sorprès als ciutadans de la localitat, ja que reconeixen que el camí que acompanya les vies de tren des de Mataró fins a Llavaneres és una ruta curta, de poc més de tres quilòmetres, la qual és transitada durant tot l'any. Per aquest motiu, és considerada segura, doncs són molts banyistes, pescadors o persones que passejen els quals la tansiten, pel qual normalment no queda solitària.

Les investigacions afegeixen que la víctima va ser assaltada al voltant de les 7.30 del matí, moment en què l'agressor podria haver-se trobat a la dona de manera aïllada. Una vegada va ser auxiliada, va ser traslladada a l'Hospital de Mataró, on se li va donar atenció per curar-li les ferides.

En aquests moments, és l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra la qual s'ha fet càrrec d'aquesta investigació. Fins ara, no hi ha cap detingut ni sospitós per la policia. 


Comentaris

envia el comentari