Els Mossos detecten un nou mètode per robar a les cases

Els lladres et demanen menjar i aprofiten per robar mentre esperen

Imatge arxiu Mossos d'Esquadra
Imatge arxiu dels Mossos d'Esquadra | Cedida

Els Mossos d’Esquadra han avisat d’un nou mètode utilitzat pels lladres per robar en cases mentre els inquilins són a dins. En aquesta modalitat, els lladres truquen a casa de la víctima i els demanen menjar o aigua amb alguna excusa. Quan l’inquilí de la casa accedeix a donar-los menjar i es dirigeix a la cuina a buscar-lo, és el moment en què els lladres actuen.

Mentre els lladres esperen al rebedor de la casa a què el propietari torni amb el menjar, aprofiten i roben tot el que poden de l’entrada de la casa. Quan el propietari torna al rebedor, el lladre ja ha fugit amb totes les pertinences que ha pogut agafar.

Li demana menjar i li roba la cartera amb 200 euros mentre espera a Tortosa

Segons han confirmat els Mossos a TarragonaDigital, s'han detectat cinc d’aquests casos a Tortosa, al Baix Ebre, en les darreres setmanes. L’últim cas es va produir aquest mateix dimecres, 29 de maig, en un bloc de pisos de Tortosa. La lladre va anar a trucar en un dels pisos dient que era veïna de l’edifici i que necessitava diners i menjar pels seus fills. Quan la víctima va anar a una altra habitació, la lladre va aprofitar per robar-li la cartera, que estava al rebedor. Posteriorment, la víctima va trobar la cartera al portal de l’edifici, a terra, i es va adonar que la lladre li havia furtat 200 euros.

Un altre dels casos es va produir el dia 22 d’aquest mateix més, i és que els Mossos ja n’han comptabilitzat fins a cinc a la ciutat de Tortosa. La policia catalana sospita que l’autora dels cinc furts sigui la mateixa persona, segons la descripció que han facilitat les víctimes i el mateix ‘modus operandi’. De moment, encara no s'ha pogut identificar la persona autora dels fets, i els Mossos demanen precaució als veïns si es troben davant d'una situació semblant.

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari