Els Mossos detenen Albert Cavallé, el gigoló de Barcelona que va arribar a estafar 40 dones

L'home, de 36 anys, havia arribat a robar fins a 60.000 euros a una sola víctima

Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials
Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials | el confidencial

Final de trajecte per a l’aventura del gigoló més buscat de Barcelona. Albert Cavallé, un jove de 36 anys conegut per haver estafat més de 40 dones, ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra a l’avinguda Josep Tarradellas de la capital catalana.

El cos policial català i la Policia Nacional han anat de la maneta per investigar i, finalment, enganxar un delinqüent que es caracteritzava per un dels ‘modus operandi’ més controvertits que es recorden. I és que el jove català contactava amb les seves futures víctimes a través de pàgines de contactes i en fer creure que les estimava, l’home aprofitava per furtar-les-hi grans quantitats de diners.

Cavallé havia arribat a furtar 60.000 euros només a una dona

Pàgines de contactes com Badoo, Tinder, Meetic, POF o Milanuncios eren el pretext ideal per Albert Cavallé. El jove tenia un primer contacte amb les víctimes a través d’unes pàgines de contactes, a les quals s’hi apuntava amb noms falsos com: Mike, Joan o Kile.

Així, fent-se passar per metge, advocat o altres professions de prestigi, l’home abordava les seves futures víctimes. Era aleshores quan —aferrat a un enamorament fictici— l’home aprofitava la confiança de les dones per a poder sacsejar les seves carteres.

Segons ha tret a la llum ‘Crónica Global’, la majoria de dones confessen que van arribar a donar-li entre 1.000 o 2.000 euros. Una quantitat considerable o minsa si es compara amb els 40.000 o 60.000 euros que van reconèixer que li havien entregat altres dones.

Imatges de Cavallé a les xarxes socials
Imatges de Cavallé a les xarxes socials | CEDIDA

 

Pàgina de contactes i identitat falsa, així procedia Albert Cavallé

‘Tito’ pels amics, Albert Caballé comptava amb un depurat pla d’execució. L’home s’apuntava a una pàgina de contactes amb un nom fals i una identitat totalment plagiada. Albert Cavallé, en aquest sentit, es feia passar per advocat, cirurgià plàstic, empresari, corredor de borsa o, fins i tot, propietari d’una cadena d’hotels.

Amb aquesta carta de presentació l’home abordava a les seves víctimes i, servint-se d’un físic preparat per a l’ocasió, aquest acabava seduint-les. En aquest punt, Cavallé assegurava a les víctimes que eren «la dona de la meva vida» i, finalment, les hi demanava diners.

Després de l’entrega, doncs, la majoria de dones reconeixen que li van perdre la pista per complet.


Comentaris

envia el comentari