Els Mossos detenen dos joves, un menor d'edat, per 14 robatoris amb força a domicilis de Cornellà de Llobregat

Investiguen un tercer implicat, també menor d'edat

Imatge d'un dels televisors que els lladres van trencar
Imatge d'un dels televisors que els lladres van trencar | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 14 de març a Cornellà de Llobregat, dos joves de nacionalitat espanyola i marroquina, de 17 i 18 anys, i veïns d’El Vendrell, com a presumptes autors d’un total de 14 robatoris amb força a diversos domicilis del municipi.

Segons fonts dels Mossos, els autors van realitzar els primers robatoris el passat estiu i van continuar amb la seva activitat delictiva durant els sis mesos següents fins que van ser detinguts la setmana passada. Uns robatoris que presentaven les mateixes característiques: tots ells es produïen al matí o a primera hora de la tarda, en una àrea pròxima a l’estació de ferrocarril, quan els lladres escalaven fins a les terrasses dels pisos on forçaven les portes corredisses per accedir a l’interior.

Imatge d'un dels televisors que els lladres van trencar
Imatge d'un dels televisors que els lladres van trencar | Mossos d'Esquadra

El germà d'un d'ells, possible tercer implicat

Principalment, els joves robaven diners, joies i objectes de valor de fàcil venda en el mercat il·legal. Tanmateix, cal destacar que els joves produïen danys gratuïts a objectes tecnològics, com televisors i reproductors de música, que no s’enduien dels domicilis.

Els agents també investiguen el germà petit del major d’edat detingut, el qual es trobava ingressat en un centre de menors en el moment de les detencions. Els dos arrestats van passar a disposició judicial, on el  jutge ha decretat l’ingrés a presó pel jove major d’edat i llibertat vigilada en domicili familiar pel menor d’edat. No obstant això, els agents no descarten que se’ls pugui imputar de més fets en relació als robatoris, els quals encara es troben en fase d’investigació.

Pel que fa als objectes robats, els agents dels Mossos han pogut recuperar diversos d’aquests objectes, els quals ja han estat retornats als seus legítims propietaris.


Comentaris

envia el comentari