rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Els Mossos detenen un home begut que va denunciar un traficant perquè no li volia vendre droga a Figueres

El jove, que anava begut, va ser imputat per un atemptat contra un agent de l'autoritat
Imatge de la comissaria de Figueres on va ocórrer el succés | Google Maps

 

El surrealisme es va apoderar de la comissaria dels Mossos de Figueres, a Girona, el passat divendres. Un home de 33 anys, que donava símptomes d’anar begut, no se li va acudir altra cosa que presentar-se a la comissaria del cos per denunciar que un traficant s’havia negat a vendre-li droga.

 

Els fets, segons va reportar la Cadena Ser de la localitat esmentada, va ocórrer a la matinada del passat dissabte, 17 de febrer, i el noi ja era un vell conegut dels Mossos per altres incidents.

Va intentar accedir a la comissaria amb el cotxe

Els Mossos no va detenir-lo inicialment. Aquest, de fet, només presentava símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol però no podia ser procedit perquè no havia comès cap delicte imputable.

 

Va ser aleshores quan un agent del cos català va recomanar-li que aquest tornés a casa i que es relaxés, ja que estava molt exaltat i alterat. Tot i fer-li cas en primera instància, el noi va optar per tornar minuts després a la comissaria a bord del seu tot terreny, un Nissan X-Trail.

 

Així, després d’emportar-se dues pilones d’accés que hi ha a l’entrada de la comissaria, aquest va enfilar-se per la rampa d’entrada del centre. En sentir els cops, de fet, els Mossos van sortir ràpidament de l'espai i van procedir a detenir-lo pels danys causats.

 

Els Mossos van detenir a l'home a Figueres | CatalunyaDiari.cat

 

Fereix un policia

No va acabar aquí. Just després de sortir del cotxe, el noi continuava molt exaltat i, per la qual cosa, els Mossos van haver d’immobilitzar-lo. 

 

En aquesta situació, l’home va intentar desfer-se dels agents que el subjectaven i va acabar ferint a un membre del cos policial català en l’intent de residir-s’hi. Els Mossos, en aquest sentit, el van acabar imputant també d’un atemptat contra un agent de l’autoritat.

 

Dissabte al matí, els Mossos d'Esquadra el van traslladar fins als jutjats de Figueres per fer-li un judici ràpid.

Comentaris