Detenen un home a Cellera de Ter per tancar a casa la seva dona durant quatre dies, colpejar-la i agredir-la sexualment

La víctima, d'origen hindú, va ser finalment expulsada del domicili, i va demanar ajuda als vigilants municipals del poble

Els Mossos han detingut aquest dimecres a Girona un home acusat de tancar a casa durant quatre dies la seva dona, colpejar-la i agredir-la sexualment. Els fets van tenir lloc al municipi de Cellera de Ter, a la comarca de la Selva. Dimarts a la tarda, la víctima, d'origen hindú, va ser expulsada del domicili, i va acudir a demanar ajuda als vigilants municipals de Cellera. La dona caminava sola pel carrer, i va tenir dificultats per comunicar-se perquè no parlava ni català ni castellà. 

Després de veure-la, els vigilants van decidir alertar els Mossos d'Esquadra, que segons indica 'El Gerió Digital' van aconseguir, amb la col·laboració d'un intèrpret, que l'afectada relatés el que li havia fet el seu marit. 

Tancada, colpejada i agredida sexualment

Segons va explicar a la policia, havia nascut a l'Índia, i feia tan sols quatre dies que havia arribat al poble per viure amb el seu marit, un home de 51 anys del mateix país. Ara bé, des del primer moment el detingut va tancar-la amb pany i clau, impedint-li sortir i moure's lliurement. A més, la dona va assegurar que la picava amb un pal, l'amenaçava amb un ganivet, i fins i tot l'agredia sexualment en alguns moments. 

Després de passar quatre dies tancada, el seu marit va decidir fer-la fora de casa, moment que va aprofitar per alertar les autoritats. Els agents la van portar llavors a l'hospital de Santa Caterina de Salt perquè fos examinada pels metges i, paral·lelament, van anar a buscar l'acusat al seu domicili. No obstant això, no el van trobar, i les hores de cerca van resultar inútils.

Sorprenentment, l'home s'ha presentat finalment de forma voluntària aquest matí a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on ha estat detingut per un presumpte delicte de violència domèstica en l'àmbit de la llar. Aquesta nit romandrà detingut, i es preveu que demà mateix passi a disposició judicial. 


Comentaris

envia el comentari