Els Mossos s’equivoquen de pis durant l’operatiu contra el narcotràfic al Raval

Quatre presumptes delinqüents van saltar pel balcó i van fugir a través d’un supermercat com si fossin clients

Raval
Els Mossos van equivocar-se de pis en l'operatiu contra el narcotràfic al Raval i els delinqüents van escapar | Mossos

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van iniciar aquest dimarts 26 de febrer un operatiu en l’àmbit del tràfic de drogues contra diversos narcopisos del barri del Raval i d’altres poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona en els següents dies, acabant amb diversos detinguts. Tanmateix, aquest dimecres, els agents dels Mossos van protagonitzar una situació una mica rocambolesca.

Els agents van equivocar-se de pis

Segons ha explicat el diari ‘ABC Barcelona’, els Mossos d’Esquadra van desplegar els seus agents fins al Raval per procedir a desarticular una organització il·legal dedicada al tràfic de substàncies estupefaents. Fins aquí, res que pugui cridar l’atenció més enllà de l’habitual. No obstant això, van cometre un greu error i és que es van equivocar de porta.

En aquest sentit, els agents van procedir a entrar a un domicili incorrecte i el van registrar completament. Per error havien entrat a casa d’uns treballadors d’origen pakistanès. Amb tot l'enrenou causat durant l’escorcoll, els narcotraficants van adonar-se de l’error estant al pis del costat i van aprofitar per marxar. Ho van fer a través del balcó, des d’on van saltar fins a un pati i, des d’allà, van fugir, entrant per la porta oberta d’un magatzem d’un supermercat.

Els delinqüents van fugir per una altra porta

Finalment, els presumptes delinqüents van sortir d’aquest establiment a través de la seva porta principal com si fossin clients i, fins i tot, van comprar algun producte per no cridar l’atenció, mentre els agents dels Mossos d’Esquadra continuaven a la porta de l’altre pis. Aquests fets s’han pogut comprovar gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat del supermercat.

Tot i aquesta situació tan rocambolesca que van viure, on quatre presumptes delinqüents van aconseguir escapar, els Mossos d’Esquadra van poder tancar quatre narcopisos del Raval, des d'on es distribuïen tota mena de drogues i també on es consumien, i van detenir un home de nacionalitat pakistanesa que era un dels seus màxims responsables. Els pisos quedaran clausurats policialment o es retornaran al seu legítim propietari.


Comentaris

envia el comentari