Imatge d'un control dels Mossos durant la pandèmia.

Els Mossos veuen un cotxe sospitós a Barcelona i s'enduen un ensurt: demanen reforços

Les tres persones es van escapar només veure el control policial i els agents van haver de demanar reforços

Tres persones es van escapar aquest dimarts d’un control policial a Barcelona i van abandonar el cotxe en el qual viatjaven, on la policia hi va trobar 74 grams de cocaïna, diners en metàl·lic, samarretes, gorres i colònies. 

Els fets van passar de matinada al carrer Marina quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava fent un control va aturar un vehicle que circulava amb la suspensió molt baixa. Hi havia cinc persones al cotxe. 

En aquell moment, tres d’ells van baixar del vehicle i es van escapar i els altres dos es van quedar. Aquests darrers, en no saber explicar l’origen de la cocaïna i els diners en metàl·lic, van ser detinguts per un delicte contra la salut pública i un delicte lleu de furt.

Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat d'un vehicle del cos policial
Els Mossos van sospitar del vehicle des del primer moment. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos van demanar reforços 

Davant de la fugida dels altres tres, els policies van demanar reforços que anessin a perseguir-los. A hores d’ara, no consta la seva detenció.
Un veí de la zona va alertar que un dels que fugia havia llançat un objecte al terra que va resultar ser una arma simulada.

Gorres, samarretes, colònies i una arma simulada

Respecte al material que portaven al cotxe –les gorres, les samarretes i les colònies- els agents van fer comprovacions i no van coincidir amb cap denúncia de robatori.

Un arrestat pels Mossos grava un vídeo amb el seu mòbil dins del vehicle policial i el penja a Tik Tok

És una altra de les notícies més cridaneres d'aquests dies. Un detingut pels Mossos d’Esquadra a Salt, al Gironès, va gravar el passat 14 d’abril un vídeo amb el seu telèfon mòbil mentre era al vehicle policial i amb les manilles posades. 

Segons ha avançat elcaso.cat i han confirmat els Mossos d’Esquadra a l’ACN, es tracta d’un noi jove, al qual la policia qualifica de «reincident» i que va pujar la gravació a la xarxa social Tik Tok. 

Els Mossos reconeixen que el protocol policial estableix que s’han de requisar els efectes personals del detingut abans de pujar-lo al cotxe però afegeixen que en algunes situacions, si les circumstàncies obliguen, es pot fer l’escorcoll després de traslladar al detingut a la comissaria. Els Mossos d’Esquadra estan fent una investigació interna per aclarir els fets.