Dos ferits en un tiroteig al mig del carrer al barri del Carmel de Barcelona

Els Mossos i la Guàrdia Urbana busquen el pistoler | Està ferit i ha fugit després de disparar almenys quatre trets
Vehicles dels Mossos i de la Guàrdia Urbana a la zona del tiroteig.
Vehicles dels Mossos i de la Guàrdia Urbana a la zona del tiroteig. | Dakalo - Cedida

 

Tiroteig aquest dimecres, 4 de juliol, a la ciutat de Barcelona. Els fets han tingut lloc al voltant de les 22.10 hores de la nit, a la cruïlla del carrer de Llobregós amb el de Fastenrath, al barri del Carmel de la capital catalana. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han intentat localitzar l'autor amb un impressionant desplegament policial en diversos punts de la ciutat que s'ha allargat tota la nit. La policia catalana ha confirmat que hi ha dues persones ferides que han estat localitzades més tard a l'hospital de Vall d'Hebrón.

 

Els ferits han marxat del lloc dels fets

Segons les primeres informacions policials, l'autor o els autors del tret ja han estat identificats i s'espera que es puguin detenir en les properes hores. Els ferits s'han escapat del lloc dels fets amb un cotxe 4x4 que ha pogut arribar fins a la Ronda de Dalt per l'accés d'Horta. Al voltant de les 12 de la nit els Mossos d'Esquadra han trobat el cotxe, sense ningú a l'interior.

 
La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra intenten localitzar l'autor del tiroteig
La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra intenten localitzar l'autor del tiroteig | Twitter (@rhg_cat)

En arribar la policia, els agents han trobat tan sols sang —testimonis han confirmat que els ferits també han marxat del lloc dels fets- i restes de munició. Es creu que en el tiroteig hi han participat diverses persones, també armades. Els veïns han alertat els Mossos d'Esquadra després de sentir trets i crits al carrer entre Horta i el Carmel. Els investigadors dels Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que es tracta d’un tema relacionat amb delinqüència comuna, segons fonts policials.

 

Els Mossos busquen el pistoler del Carmel

Per les restes de bales que s'han trobat al lloc dels fets, sembla que els quatre trets s'han fet amb una arma curta, que no ha estat localitzada ara per ara. A més, l'autor del tiroteig o els homes que han estat disparats ha xocat amb diversos vehicles que estaven aparcats durant la seva fugida i que han quedat malmesos.

 

Actualització: Els Mossos encara no han detingut ningú

Actualització dijous, 5 de juliol: Els Mossos d'Esquadra mantenen obert l'operatiu per trobar l'autor dels trets i ara per ara no s'han fet detinguts. Els dos ferits del tiroteig han passat la nit a l'hospital de la Vall d'Hebrón i els agents dels Mossos d'Esquadra ja els han pogut interrogar. Els investigadors no relacionen els fets amb el terrorisme ni tampoc amb grans màfies, per tant, es pot desvincular de la guerra de dominicans per la droga que els darrers anys han sacsejat Barcelona. Més informació: Els Mossos ja saben qui és el pistoler però encara no l'han pogut detenir.Comentaris

envia el comentari