Imatge de la terrassa d'un bar, on podem veure diverses persones prenent alguna cosa

Mossos herois: Una agent ajuda una dona a parir en un bar de Catalunya

La Marina va començar a notar molèsties i va donar a llum abans que arribés l'ambulància

Bones notícies per als Mossos d'Esquadra. Tot i que sovint la feina del cos de la policia catalana va lligada a successos que fan posar els pèls de punta, de vegades també viuen emotives històries que acaben de la millor manera. Aquest és el cas de la Marina, una dona que es va posar de part quan es trobava en un bar de Valls, a l'Alt Camp

Tal com van anunciar els Mossos d'Esquadra a través del seu compte de Twitter, un nadó va néixer a l'interior d'un bar de Valls. Els fets van tenir lloc el dimarts 23 de maig al voltant de les 13:00 hores del migdia. D'aquesta manera, la Marina es va posar de part quan es trobava a la zona del carrer Cor de Maria de la localitat. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La Marina va parir a un bar

Quan va començar a sentir molèsties, la dona va entrar dins d'un establiment per demanar ajuda. Ràpidament, van demanar una ambulància i els Mossos d'Esquadra es van personar fins al lloc. Amb tot plegat, una mossa va haver d'actuar abans que arribés la dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

D'aquesta manera, l'agent de la patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos de Valls va haver d'atendre la Marina al mateix bar. Afortunadament, tant la mare com el nadó es troben en perfectes condicions. Així ho podem veure en una fotografia publicada pels Mossos d'Esquadra

«Ahir una mossa, amb el suport dels companys, va ajudar la Marina a donar a llum dins d’un establiment de Valls. Avui s’han retrobat per conèixer l'estat de salut de la mare i donar la benvinguda a l'Andrey», va comunicar el cos de la policia catalana a través de les seves xarxes socials. 

Uns fets similars ara fa un any

L'any passat, a la ciutat comtal, uns agents van ajudar a arribar al món un nadó en el moment en què una dona es trobava a punt de parir. Una furgoneta ARRO de Barcelona dels Mossos d'Esquadra, va acompanyar fins a l’hospital la família que estava de part. 

Els policies, per tal que la família arribés a temps al centre hospitalari, va obrir pas a través del trànsit al taxi on viatjaven i una mossa va assistir la mare a la porta del centre quan ja naixia la criatura.  Així doncs, el nadó va néixer abans que arribessin els sanitaris de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, a les mans d'una de les agents.

Els policies van rebre l'agraïment de la família i del personal sanitari. Així ho van anunciar a través de Twitter. «Enhorabona als companys de l'ARRO que van ajudar a néixer un nen abans d'arribar a l'hospital. Van obrir pas a través del trànsit al taxi on viatjava la família i una mossa va assistir la mare a la porta del centre quan ja naixia el nadó».