IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els Mossos investiguen si són humanes unes restes òssies trobades a Mollet del Vallès

La troballa la van dur a terme diversos treballadors de l'empresa ADIF mentre feien tasques de neteja a les vies de tren

Furgó de la Policia Nacional a Badalona
Detingudes tres persones que formaven part d'un grup terrorista | Twitter (@ALBIOL_XG)

 

Els Mossos mantenen sota sospita unes restes òssies que es van trobar ahir al matí, 29 de maig, a Mollet del Vallès. La troballa va deixar totalment perplexos als treballadors d’ADIF de la localitat del Vallès quan, duent a terme una de les seves habituals rutes matinals, van topar-se amb un seguit d’ossos sobre els quals els Mossos es plantegen si podrien ser humans.

Segons va avançar l’emissora local, ‘Ràdio Mollet’, l’avís es va produir poc abans de les nou del matí mentre els treballadors de l’empresa ferroviària duien a terme tasques a la línia R3, que passa per Mollet del Vallès. Instants després de la sorprenent troballa, doncs, els treballadors van informar als Mossos, que s’han personat ràpidament a la zona del succés. La investigació resta, a hores d’ara, en compàs d’espera.

Els treballadors van localitzar unes restes amb roba

És un altre dels detalls cridaners de la troballa. La brigada de l’empresa esmentada no només va trobar ossos al costat de la via, ja que segons esmenta l’emissora ‘Ràdio Mollet’, les restes van ser trobades amb roba.

Ara, però, és el torn de la policia científica dels Mossos d’Esquadra. La delegació del cos policial català, doncs, haurà d’emetre un veredicte sobre la troballa a Mollet del Vallès al llarg dels propers dies.

L’emissora citada, finalment, ha explicat que els treballadors del servei ferroviari fa unes dues setmanes que es troben fent tasques de neteja i desbrossament de l’espai, i per la qual cosa haurien acabat topant amb les restes òssies.

Les restes, traslladades a l’Institut de Medicina Legal de Barcelona

Les restes  van ser ràpidament traslladades a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, situat a la Ciutat de la Justícia, a Barcelona.

La intervenció policial, que es va allargar  fins passades les 11 del matí del passat dimarts, 29 de maig, haurà de determinar ara si les restes són humanes. Si així ho diu la determinació dels Mossos, s’hauria d’esbrinar a qui pertanyen i quines van ser les causes de la hipotètica mort.


Comentaris

envia el comentari