Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos investiguen una baralla amb tiroteig a Barcelona

Els fets van passar al barri de la Mina i una dona va resultar ferida lleu

Incidents de pel·lícula a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra estan investigant una baralla amb tiroteig que es va produir ahir divendres, 9 d'abril, pels volts de les 21.00 hores a la via pública del barri de la Mina, situat entre les ciutats de Barcelona i Sant Adrià del Besòs (Barcelonès). 

El cos policial català va ser alertat de la batussa després gràcies a diversos veïns de la zona, que van comunicar que s'estava produint una baralla a la via pública entre un grup de persones el divendres a la nit. A més, segons informaven, els incidents van anar acompanyats de sorolls de «trets» o «detonacions».

Va ser llavors quan diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar a la zona per controlar la situació. Una vegada van ser al barri de la Mina, però, només van poder localitzar una dona ferida. Aquesta presentava ferides «de poca gravetat» i que no estaven relacionades amb armes de foc, tal com han precisat els Mossos aquest dissabte. Més enllà de la dona ferida lleu, els agents no van poder trobar ni localitzat cap més implicat en la baralla que s'havia produït.

D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per tal de recollir més informació sobre l'incident i, així, mirar de localitzar la resta d'implicats en la disputa produïda a la via pública al barri de la Mina. 

Detenen un jove a Barcelona que en 3 hores va atracar 5 menors a la sortida de l'escola

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove a Barcelona que va atracar cinc menors a la sortida de l'escola amenaçant-los amb un ganivet de grans dimensions. Els cinc robatoris violents van tenir lloc divendres a la tarda, entre les 15 i les 18 hores, a la sortida de diferents centres del barri del Camp de l'Arpa del Clot. El detingut, també menor, ha ingressat en un centre per ordre judicial. Actuava amb una noia i tots dos es traslladaven en patinets per cometre els robatoris i assegurar-se una fugida ràpida. Robaven telèfons mòbils, portàtils i objectes personals.

No es descarta que estigui implicat en més fets delictius. La investigació continua oberta i no es descarta una nova detenció, ja que, com s'ha esmentat anteriorment, el detingut va actuar amb una noia per cometre els robatoris. Els Mossos d’Esquadra estableixen dispositius de seguretat ciutadana conjunts amb Guàrdia Urbana a l’entorn de centres escolars de la ciutat on s’ha detectat activitat delictiva per part de lladres multireincidents.