rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Tercer dia consecutiu amb grans retards a Rodalies

Els Mossos investiguen una explosió en un concessionari de Barcelona

De moment, encara no hi ha cap detingut
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | catalunyadiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els motius d'una explosió que va tenir lloc a la 1 la matinada del passat dissabte al diumenge en un concessionari d'automòbils de Mercedes-Benz, ubicat a la Via Augusta de Barcelona.

 

Fonts policials han explicat que l'artefacte que va explotar no va produir cap ferit ni s'han registrat danys materials de gravetat. Fruit de la recerca policial no s'ha practicat encara cap detenció, han aclarit les mateixes fonts. El propietari de l'establiment hauria rebut amenaces prèviament. 

 

Després de les explosions, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van rastrejar la zona a la recerca de sospitosos o pistes. Es va seguir el mateix protocol que en casos d'accions terroristes.

Encara no hi ha cap detingut

Segons apunta 'Crónica Global', s'haurien col·locat tres bombones de gas davant del concessionari, de les quals només una va arribar a explotar. Els agents del grup especialitzat en explosius, el Tedax, va poder desactivar les altres dues bombones de gas. Malgrat que de moment no hi ha cap pista sobre l'autor o autors de les explosions, ni tampoc cap reivindicació de l'acció, el citat mitja afirma que els investigadors dels Mossos d'Esquadra estarien dirigint la investigació cap a grups radicals antisistema, malgrat que no es descarta cap hipòtesi.