Els Mossos investiguen el mòbil sentimental en l'apunyalament de Montcada i Reixac

Un de les vies d'investigació apunta que la víctima mantenia una relació amb una exnovia del detingut

Mossos d'Esquadra
Els Mossos han iniciat una investigació per decubrir el mòbil de l'assassinat d'aquest passat dissabte a Moncada i Reixac | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'home que ahir va apunyalar mortalment a un altre en ple carrer a Montcada i Reixac, Vallès Occidental, va actuar per un mòbil sentimental, per la qual cosa tracten d'aclarir si la víctima mantenia una relació amb una exnovia del detingut.

Segons han assenyalat fonts pròximes al cas, la policia catalana està tractant de reconstruir la relació que unia al detingut amb l'apunyalat, que eren coneguts, i amb la parella d'aquesta, per al que resulten clau els interrogatoris practicats en les últimes hores al sospitós i als testimonis del succés. 

El crim va ocórrer cap a les 10.20 hores del passar dissabte 1 de juny, quan el detingut, un home espanyol de 26 anys, es va abalançar sobre la víctima armat amb un ganivet de grans dimensions i el va apunyalar repetidament fins a causar-li la mort. Un grup de veïns el va retenir fins que van arribar els Mossos d'Esquadra per a arrestar-lo.

Una de les principals hipòtesi és un crim sentimental

Una de les principals hipòtesis que remenen els investigadors és que el crim obeeixi a un mòbil sentimental, atès que, segons apunta 'El Periódico de Catalunya', el detingut havia estat parella de l'actual núvia del mort, al qual acompanyava quan va ser atacat.

Imatge de l'estació de trens de Montcada i Reixac
Imatge de l'estació de trens de Montcada i Reixac | Google Street View

  

Segons detalla 'El Periódico', la víctima és un home de nacionalitat veneçolana que va trencar amb la seva parella per a tornar al seu país, després del qual la dona va iniciar una relació sentimental amb el detingut.

No obstant això, el mort hauria tornat del seu país d'origen a Catalunya i va reprendre la seva relació sentimental amb la seva exnovia, circumstàncies que podrien estar darrere de l'apunyalament d'ahir.

El detingut passarà a la disposició del jutjat de guàrdia en les pròximes hores, una vegada que la policia catalana practiqui les diligències necessàries per a aclarir l'homicidi i interrogar al presumpte autor de l'apunyalament, així com als nombrosos testimonis que van presenciar l'atac.

També et pot ineteressar...


Comentaris

envia el comentari