Els Mossos detenen uns lladres per col·locar marcadors en un pis de Barcelona

Els Mossos van veure dues persones en actitud sospitosa baixant d'un pis del districte de les Corts i, posteriorment, en van comprovar la infracció

Els Mossos han detingut dues persones que havien col·locat marcadors a les portes d'un pis a Barcelona
Els Mossos han detingut dues persones que havien col·locat marcadors a les portes d'un pis a Barcelona | Mossos d'Esquadra

Cridanera detenció al districte de les Corts, a Barcelona. Uns agents de paisà dels Mossos d’Esquadra van arrestar el passat dilluns, 29 d’octubre, dues persones que havien col·locat diversos marcadors a les portes d’un pis. La raó: controlar el temps que els veïns del bloc passaven fora de casa per això poder-hi entrar a robar.

Segons han explicat els Mossos d’Esquadra en un comunicat, dos agents de paisà que es trobaven al districte barceloní van veure que dos homes baixaven d’un pis amb una actitud sospitosa. Minuts després, doncs, els agents van accedir al pis esmentat i van comprovar que hi havien preparat un dispositiu per a poder-hi robar.

 

Marcadors a les portes, una tendència a l’alça per robar

Els Mossos d’Esquadra, de fet, ja van alertar d’aquesta pràctica durant el passat estiu. Moltes bandes organitzades, segons el cos policial, muntaven aquesta mena de dispositius per a saber en quines hores podrien cometre el furt previst.

Aquesta mena de furts, així mateix, han estat detectats en moltes altres ocasions. En molts casos els lladres col·loquen uns marcadors de plàstic al costat de les portes per detectar si els veïns estan de vacances. En cas d’estar-ho, doncs, els delinqüents hi tornen dies després per intentar cometre el robatori.

Els Mossos alerten d’un nou tipus de robatori

Els Mossos d’Esquadra han llançat una alerta a la població per tal d’evitar un nou tipus de robatori que és bastant freqüent en l’actualitat. Es tracta de persones que fingeixen treballar per alguna organització humanitària —se t’acosten amb la clàssica carpeta informativa—, i aprofiten la bona fe de les persones que es volen informar per robar-los la cartera o qualsevol altre objecte de valor.


Comentaris

envia el comentari