Mossos d'Esquadra

Els Mossos creuen que la dona trobada morta al Somorrostro no va ser assassinada

Els investigadors, per les lesions que presentava al coll, apunten a la possibilitat que es tracti d'un suïcidi | La investigació segueix oberta però els Mossos descarten una mort criminal

Els Mossos d'Esquadra avancen en la investigació de la mort d'una dona aquest diumenge de matinada a la platja del Somorrostro, a la Barceloneta. En un primer moment no van poder identificar la víctima per la falta de documents personals quan es va fer l'aixecament del cadàver però  la feina dels investigadors va permetre relacionar el cos de la dona amb la desaparició que havien denunciat els familiars de la dona feia poques hores a Girona, d'on era natural.

  • Més notícies relacionades: Els Mossos investiguen una violació als lavabos d'una discoteca de la Barceloneta

La dona tenia 49 anys, de nacionalitat espanyola, i va ser trobada per un ciutadà que va alertar als Mossos quan va veure que feia estona que hi havia una persona estirada a la platja, davant de la zona d'oci de la Barceloneta, i que feia força temps que no es movia.  Una patrulla dels Mossos s'hi va acostar i va ser llavors quan van descobrir el cos sense vida.

Identificada i amb unes brides al coll

La dona no tenia documentació i això en va complicar la seva identificació. Però ara, quan la policia ja sap qui era la dona i a l'espera dels resultats de l'autòpsia, l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos han pogut començar a lligar caps. El cos de la dona no presentava signes de violència exterior, tenia unes corretges lligades al coll i no presentava més ferides.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant com va morir i si hi va participar una tercera persona o va ser ella mateixa que es va autolesionar pressionant les brides al voltant del seu lloc per intentar-se suïcidar. Segons algunes fonts policials, les lesions que presenta el cos poden correspondre amb una voluntat de la mateixa víctima. El cos no presentava més signes de violència i a les zones que la dona podria haver fet servir per defensar-se d'una agressió per part d'una segona persona no presentaven tampoc signes de violència.

Els Mossos apunten a un possible suïcidi

A l'espera de tenir els resultats finals de l'autòpsia, els Mossos creuen que la mort de la dona d'aquest cap de setmana a la platja de la Barceloneta es podria tractar d'un suïcidi.  La investigació segueix oberta i la policia segueix amb la recerca de testimonis a la zona, molt concorreguda per les discoteques que hi ha, i també amb les declaracions de la família de la dona.