Els Mossos busquen una nena de 12 anys desapareguda a Santa Coloma de Gramenet

La policia ha demanat col·laboració ciutadana per trobar-la

Magda Glessiene Funes, en una imatge policial
Magda Glessiene Funes, en una imatge policial | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra busquen des del passat divendres, 1 de juny, una nena de només 12 anys desapareguda a Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès. Magda Glessiene Funes va ser vista per darrera vegada a dos quarts de nou del matí del passat divendres i és per això que el cos policial català no va dubtar en activar ràpidament totes les alarmes.

A través de les xarxes socials, doncs, la policia ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar-la i demanen qualsevol tipus d’informació que pugui ajudar a localitzar-la trucant al 112.

Magda Glessiene Funes, la jove desapareguda

Es tracta de Magda Glessiene Funes. La menor, així mateix, fa 1,60 metres d'alçada, té el cabell arrissat i el dia que va desaparèixer vestia un pantaló blau i una camisa de quadres blaus i blancs.

Els Mossos, en aquest context, relaten que es tracta d’una «desaparició de risc», tenint en compte que la jove només té 12 anys.

Màxima difusió a les xarxes

Milers d’usuaris de Twitter han optat per donar màxima difusió a la publicació dels Mossos d’Esquadra. Així mateix, doncs, personalitats com l’expresident de la Generalitat i actual cap de files de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, també han retuitejat la publicació de la cerca, per intentar trobar la menor.

«Ajuda'ns a trobar-la, té 12 anys i va desaparèixer ahir a Santa Coloma de Gramenet. Si tens informació truca'ns al 112», demanaven els Mossos d’Esquadra en una nota informativa.


Comentaris

envia el comentari