Els Mossos no troben la motoserra amb la qual Rosa Peral i Albert López haurien esquarterat el cos de Pedro Rodríguez

Els Mossos van entrar fa uns dies al domicili de Peral per trobar una sèrie de proves que semblaven clau per a la resolució del cas
Rosa Peral, el dia de la seva detenció
Rosa Peral, el dia de la seva detenció | CatalunyaDiari.cat

El crim de la Guàrdia Urbana segueix a l’ordre del dia. Amb un relat d’aquells que no té res a envejar a les novel·les més comprades per Sant Jordi, l’assassinat de l’exagent barceloní Pedro Rodríguez segueix generant grans debats i incerteses més d’un any després del tràgic succés.

 

Les versions de Rosa Peral —exparella de Rodríguez— i d’Albert López —amant de Peral— es contradiuen des d’un inici. Bàsicament, tots dos s’exculpen de tota causa i expliquen que va ser l’altra persona qui va assassinar en Pedro.

Un altra de les preguntes sense resposta, però, sembla ser la de com va morir l’exagent. Si fa uns dies semblava un fet que havia mort calcinat, els investigadors va topar amb una motoserra que hauria pogut reobrir el cas.

 

Un veí es va queixar d’«el soroll d’una motoserra que no em va deixar dormir»

Un veí de Peral, dies després de la mort de Rodríguez, va enviar-li un missatge de text a Peral queixant-se d’«el soroll d’una motoserra que no em va deixar dormir». Els Mossos, de fet, van registrar el missatge i ràpidament van començar a qüestionar-se diversos aspectes sobre el cas.

 

D’aquesta manera, la policia va pensar que Rodríguez hauria pogut ser esquarterat i, posteriorment, transportat al pantà de Foix per prendre-li foc.

 

Rosa Peral y la víctima, Pedro Rodríguez
Rosa Peral i la víctima del cas, Pedro Rodríguez | ESdiario

 

La jutgessa del cas, finalment, va ordenar una nova entrada al domicili de Vilanova on vivia Peral però els Mossos no van trobar-hi cap pista sobre aquest element. La precipitació, doncs, hauria jugat un paper clau, ja que el missatge es va enviar 24 hores després que Rodríguez apareixes calcinat al pantà esmentat.

 

Motoserra fantasma o ocultació de proves?

És una de les preguntes que, de manera hipotètica, es podria dur a terme a les oficines dels Mossos d’Esquadra. I és que l’aparició de la paraula motoserra en el whatsapp citat, va generar gran controvèrsia, perquè les proves podien induir a què el cadàver havia estat esquarterat.

 

Finalment, però, ni motoserra, ni missatge. I és que, segons ‘Crónica Global’, l’emissor del missatge assegura que no té constància del missatge enviat.Comentaris

envia el comentari