Els Mossos localitzen la parella que va perdre totes les fotos de boda a Barcelona

Són d'origen oriental i van ser a la ciutat el passat mes d'octubre de 2017 però la policia ha pogut contactar amb el fotògraf | Tal com ha explicat, li van entrar a la botiga i li van robar el material

La parella, al Camp Nou, en una de les imatges recuperades pels Mossos.
La parella, al Camp Nou, en una de les imatges recuperades pels Mossos. | CatalunyaDiari.cat

Venir a Barcelona a fer-se les fotografies de la boda és una de les tradicions que més està agradant a les parelles orientals. Una d'aquestes parelles va ser a la capital catalana el passat mes d'octubre i el seu fotògraf va perdre, o li van robar, la càmera i les 843 fotografies i ara els Mossos l'han recuperat i han demanat col·laboració per trobar-los per poder tornar-los-hi les imatges i que la història acabi amb «final feliç». I així ha estat. Segons han informat els Mossos, ja s'ha pogut localitzar l'autor de les imatges i ha pogut recuperar el material.

El fotògraf s'ha posat en contacte amb els Mossos

Els Mossos d'Esquadra van penjar aquest dimarts al vespre diverses d'aquestes fotografies de boda a les xarxes per aconseguir col·laboració ciutadana per poder identificar la parella o el fotògraf, poder contactar amb ell i tornar-li el material i també les imatges. Segons les imatges que s'han pogut recuperar, la parella es va fer fotos al Camp Nou (amb la samarreta del Barça), a la Sagrada Família, al Palau de la Generalitat, a la Rambla... «Un record per tota la vida», s'assegura des dels Mossos d'Esquadra. La col·laboració ciutadana ha funcionat, diverses persones l'han avisat, i ell mateix s'ha posat en contacte amb els Mossos, tal com ha pogut saber CatalunyaDiari.

És habitual veure pel nucli antic de la ciutat i per monuments com la gran obra de Gaudí parelles de casats d'origen oriental, sobretot, xinesos i japonesos, que aprofiten la seva boda per viatjar fins a Catalunya per celebrar el seu viatge de noces i aprofitar per immortalitzar la seva feliç estada fora de casa.

El fotògraf, a la Rambla de Barcelona, amb la parella.
El fotògraf, a la Rambla de Barcelona, amb la parella. | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i que fa un any que es van fer les fotografies, la policia catalana ha aconseguit convertir aquesta història en viral i ha arribat a trobar l'autor de les imatges. Els Mossos també van publicar una imatge del mateix fotògraf a la Rambla fent fotografies a la parella, un fet que ha ajudat a identificar-lo. Si bé la parella segurament només han visitat Barcelona un cop, el professional segurament repeteix les sessions amb altres parelles de manera periòdica. Tal com ha explicat ell mateix als Mossos, li van entrar a la seva botiga i li van robar càmeres i altre material, que seria el que ara ha recuperat Mossos. Agents de la Unitat d'Investigació de Mossos han de contactar amb ell per poder quedar i comprovar que el material sostret és d'ell i poder-li entregar. 

Un cas simpàtic pels Mossos

Des de la policia catalana van animar a compartir les imatges per localitzar la parella i el fotògraf i aquest simpàtic i curiós cas s'ha pogut resoldre amb èxit. Aquesta missió arriba després de dies durs pels Mossos d'Esquadra, que han estat a l'ull de huracà pels dispositius del 29-S i per l'aniversari de l'1 d'octubre, que van acabar amb càrregues i aldarulls a Via Laietana i al Parlament de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari