Recuperen a Roses una bicicleta d'alta gamma molt cara robada a França

Va ser sostreta d'una botiga del municipi de Saint-Etienne-a-Arnes el març de 2017, i està valorada en uns 5.000 euros

La bicicleta d'alta gamma sostreta a França que els Mossos han aconseguit recuperar a Roses
La bicicleta d'alta gamma sostreta a França que els Mossos han aconseguit recuperar a Roses | cedida

Els Mossos d'Esquadra han pogut recuperar al municipi de Roses, a l'Alt Empordà, una bicicleta d'alta gamma que havia estat robada en una botiga de la localitat francesa de Saint-Etienne-a-Arnes el mes de març de l'any passat. Es tracta d'una bicicleta de muntanya, elèctrica, i que actualment està valorada en uns 5.000 euros. 

Un dolorós robatori a principis del 2017

La policia l'ha recuperat d'un home de 37 anys amb residència al país veí el passat 19 de juliol, que no va poder acreditar ni el seu origen ni tampoc la legítima propietat. Ara bé, els Mossos tampoc han pogut trobar cap denúncia sobre aquella bicicleta en concret, i una setmana després de tenir-la a comissaria van optar per posar-se en contacte amb l'empresa que gestiona la distribució. 

La companyia va proporcionar llavors a la policia el número de sèrie i una fotografia, i posteriorment va confirmar que s'havia venut a un establiment de Saint-Etienne-a-Arnes. En contactar amb la botiga, els seus propietaris van explicar que havien patit un robatori el mes de març del 2017 amb un total de 50 bicicletes sostretes, i que una d'elles era la que havien recuperat els Mossos a Roses. 

El propietari legítim era un ciutadà francès que havia portat la bicicleta a reparar, i durant el robatori de la botiga va tenir la mala sort que els lladres també se la van emportar. Finalment, el diumenge, 19 d'agost, l'home va acudir fins a la comissaria de Roses per recuperar la seva bicicleta. 

Set detinguts en una operació antidroga a Roses

Fa poc, els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Roses, també van detenir set homes per dedicar-se a la venda de droga als carrers del municipi empordanès. Tots els detinguts venien marihuana i haixix a la zona de la Riera Ginjolers, aprofitant el gran nombre de turistes i comerços que hi ha en aquesta zona. 

Les dues primeres detencions van tenir lloc els dies 17 i 18 de juliol, mentre que la posterior investigació va portar a detenir altres cinc imputats. A banda, els agents van localitzar uns 215 euros en efectiu i 250 grams d'haixix i marihuana, amagats de forma enginyosa sota una motocicleta. 


Comentaris

envia el comentari