Imatge dels Mossos d'Esquadra en un control nocturn a Catalunya

Es fuguen dels Mossos a Ripoll, però cometen un error surrealista: un arrest molt fàcil

Van fugar-se d'un control i quasi atropellen un Mosso | Van accedir al bosc, però no van veure que el camí s'acabava: van quedar atrapats

La plana de successos a Catalunya és sempre d'allò més diversa. És una espècie de 'qui dia passa any empeny' delictiu. Ara, l'últim succés ocorregut a Ripoll, és d'aquells digne d'estudi. 

I és que, després d'escapar-se d'un control —i gairebé atropellar un agent dels Mossos— el conductor d'un cotxe escàpol a Ripoll va decidir que era una bona idea fugar-se pel bosc. I a priori ho devia ser, però res més lluny de la realitat. 

El seu cotxe va quedar atrapat al bosc i els Mossos van acabar arrestant els tres homes que hi havia al cotxe. Per més inri, els homes van anar deixant rastre del delicte —tenien cabdells de marihuana— pel camí. 

Van estar a punt d'atropellar els Mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, d'entre 19 i 22 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. 

A més, el conductor també va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i un delicte de resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat. Va passar el 21 d'abril a Ripoll en un control de prevenció de robatoris al Ripollès a la carretera C-17. 

Els agents van veure un vehicle que s'apropava a tota velocitat i que, fent cas omís a les indicacions, va seguir endavant tot obligant els agents a apartar-se per no ser atropellats. 

Durant la persecució, els sospitosos van llençar una motxilla on, al seu interior, van constatar que hi havia 1 kg de marihuana.

El bosc va frenar el conductor: no hi havia camí

L’intent de fugida va quedar frustrat al cap de pocs quilòmetres de circular de forma temerària. El conductor va accedir a una pista forestal fins que no va poder seguir perquè el camí s'acabava.

Quan els mossos van comprovar l’interior de vehicle, van trobar-hi restes de cabdells de marihuana, diners en efectiu, un ganivet i cinc telèfons mòbils. Davant les evidències, els tres homes van quedar detinguts.

▶️ Les imatges de la vergonya: Motoristes condueixen temeràriament a Barcelona i són denunciats

El 22 d’abril van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll i va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.