IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Dos mossos salven un nadó que s’ennuegava a l’Hospitalet de Llobregat

El pare estava molt nerviós i tenia al nen en braços, que estava blau i no respirava, demanant ajuda a crits

Sergi i Manu, els mossos que van salvar un nadó d'ennuegar-se a l'Hospitalet de Llobregat
Sergi i Manu, els mossos que van salvar un nadó d'ennuegar-se a l'Hospitalet de Llobregat | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han rebut una emocionant visita aquest mes de març en ser visitats per una família que volia agrair a dos dels seus agents haver salvat la vida del seu nadó de dos mesos que va estar a punt de morir ennuegat el passat mes de febrer a l’Hospitalet de Llobregat, al Barcelonès.

El petit de dos mesos, Adrian David, juntament amb la seva germana i els seus pares van visitar als agents Sergi i Manu, que formen una patrulla de la Unitat de Proximitat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat, el passat 7 de març, un mes després del gran ensurt que van patir a casa seva, situat al mateix municipi.

El nadó estava blau i no respirava

Concretament, els fets van tenir lloc al febrer. La parella d’agents es trobava de servei en el barri de la Florida, a l’Hospitalet de Llobregat, i estaven a punt de finalitzar el seu torn quan un home es va dirigir cap al vehicle policial, clarament molt nerviós, i amb un nadó als braços mentre cridava que el nen de dos mesos no respirava, demanant ajuda per salvar la vida del seu fill.

En Sergi i en Manu no van dubtar ni un segon a l’hora de fer-los pujar al vehicle policial, ja que clarament el nadó no respirava i estava blau. Ràpidament van traslladar pare i fill fins a l’Hospital de la Creu Roja del mateix municipi on el personal sanitari va atendre el petit de dos mesos, aconseguint que tornés a respirar i, d’aquesta manera, salvar-li la vida a l’Adrian David.

La família visita els agents que van salvar la vida del nadó

D'aleshores ençà, la família va decidir visitar la comissaria dels Mossos d’Esquadra unes setmanes més tard i aquest passat 7 de març es van presentar tots quatre, l’Adrian David amb la seva germana i els seus pares, per agrair al Sergi i al Manu l’heroica tasca que van realitzar per ajudar a salvar la vida del petit, convertint-se en els «seus dos àngels», tal com els ha descrit el pare, ja que gràcies a la seva ràpida intervenció van aconseguir arribar ràpidament a l’hospital per salvar-lo de l’ennuegament.

Per la seva part, un dels dos agents va assegurar amb molta emoció que va ser una gran sort estar al lloc oportú en el moment adient i haver pogut salvar la vida del nadó. A més a més, també han explicat com es van sentir un cop van aconseguir escoltar com l’Adrian David començava a plorar al box de l’hospital. Un moment en el qual finalment «va arribar la tranquil·litat».


Comentaris

envia el comentari