Dos mossos salven la vida d'un nadó a Barcelona en només tres minuts

Els agents, en comprovar que la nena no respirava, van decidir portar-la corrents a l'hospital més proper

El mosso es trobava fora de servei quan va veure com el detingut robava la bossa de mà d'una dona gran
Els Mossos van poder salvar el nadó abans de morir | Mossos d'Esquadra

Dos Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Martí, Barcelonavan salvar la vida d'un nadó de tan sols un mes en tres minuts. La història d'aquest petit miracle comença el passat 2 de gener, quan, segons avança 'El Periódico', els pares de la criatura estaven dinant en un restaurant del carrer de la Marina i, de sobte, es van adonar que la seva filla no respirava. 

El pare va sortir al carrer amb la nena en braços per tal d'intentar parar algun cotxe que els portés corrent cap a l'hospital. Per sort, van aparèixer dos mossos que en veure a l'home al carrer, molt alterat i demanant ajuda, es van acostar i van intentar fer-li la maniobra a la nena perquè tornes a respirar. En veure que la petita no reaccionava van decidir pujar la mare i el nadó al cotxe patrulla i dirigir-se a l'Hospital de Nens. Els Mossos només van trigar tres minuts a dur a la família a l'hospital. La petita tenia un tap de moc que no la deixava respirar i va necessitar que li subministressin oxigen per falta d'aire.

Un mosso fora de servei salva una nena de dos anys

La setmana passada, un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei va salvar la vida d'una nena de dos anys que s'ofegava a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Un home circulava en cotxe amb la seva filla quan va frenar en sec el seu vehicle en veure que la nena no podia respirar. Casualment, el cotxe que tenia darrere anava conduït per un mosso que en aquells moments es trobava fora de servei. En veure la situació, el mosso va iniciar les tasques de reanimació de la petita de dos anys. Un cop es va aconseguir estabilitzar la criatura, aquesta va ser traslladada en ambulància a l'hospital.

Un mosso salva una àvia de morir ofegada a Sant Pere de Ribes

A principis de gener, un mosso fora de servei va salvar la vida a una àvia de 93 anys que s'estava ennuegant amb un gra de raïm. Els fets van tenir lloc en un supermercat de la població Sant Pere de Ribes. La dona es trobava comprant raïm quan, en menjar un gra, va notar que no podia respirar. El mosso, que estava comprant amb els seus fills, en adonar-se de la situació va acudir a socórrer la dona. L'agent va optar per salvar-la mitjançant la maniobra d'Heimlich.


Comentaris

envia el comentari