Uns Mossos s'enriuen del menú de Nadal de la Policia Nacional amb una foto del sopar de Cap d'Any

La Policia Nacional i la Guardia Civil, per Nadal, van tenir un menú molt criticat pels sindicats

imatge del sopar de Cap d'Any en una caserna dels Mossos d'Esquadra.
imatge del sopar de Cap d'Any en una caserna dels Mossos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

Un escamot dels Mossos d'Esquadra d'una caserna que no s'ha pogut identificar han penjat una fotografia a Facebook amb el sopar que van fer ahir, dia de Cap d'Any, i han aprofitat per fer conya del sopar de Nadal que van rebre els policies que estaven instal·lats al vaixell del Port de Barcelona. Cal recordar que el Ministeri de l'Interior va servir als agents de la Guardia Civil i la Policia Nacional unes croquetes, un tall de peix i unes tallarines, un menú que va despertar moltes crítiques dels sindicats policials.

En el post a Facebook aquests Mossos, sota el nom de Policies Indignats, asseguren que «a diferència dels Piolines» que es queixen del seu menú, els agents de la policia catalana «ens espavilem com bonament podem, cada company porta coses de casa per sopar amb armonia i celebrar l'entrada d'any amb amistat i companyonia». «Bon any 2018 a tothom», fan servir per tancar el seu missatge. 

El missatge dels Mossos, amb una fotografia feta en una zona d'una caserna policial, ha generat molt d'enrenou a les xarxes socials. Diferents usuaris els han criticat fortament.


Comentaris

envia el comentari