Apareixen dos cadàvers en avançat estat de descomposició en un garatge ocupat del municipi de Riells i Viabrea

Els cossos no presentaven signes de violència, i tot apunta que es tracta d'una mort accidental

El local està situat al número 841 del carrer de Gurri de Riells i Viabrea
El local està situat al número 841 del carrer de Gurri de Riells i Viabrea | cedida

Els Mossos d'Esquadra han descobert dimarts a la nit els cadàvers de dos homes en avançat estat de descomposició, en un garatge ocupat de la urbanització Bosc de la Batllòria, al municipi de Riells i Viabrea, a la comarca de la Selva. Segons ha indicat el cos de policia, la troballa ha tingut lloc en el número 841 del carrer de Gurri del municipi gironí, després de rebre un avís a les 22.45 hores de la nit. 

Imatge de l'entrada del garatge on han estat localitzats els dos cadàvers
Imatge de l'entrada del garatge on han estat localitzats els dos cadàvers | cedida

 

Les primeres hipòtesis apunten a una mort accidental

En arribar al lloc, uns agents han descobert els cossos, que no presentaven cap signe de violència. Per ara, la principal hipòtesi és que van perdre la vida de forma accidental, com a conseqüència del mal funcionament d'un generador que tenien en el garatge. 

Davant del garatge hi havia una furgoneta, que amb tota seguretat propietat de les dues persones mortes
Davant del garatge hi havia una furgoneta, que amb tota seguretat propietat de les dues persones mortes | cedida

 

Posteriorment, els dos cadàvers han estat traslladats a l'Institut de Medicina Legal, on un equip forense s'encarregarà de realitzar l'autòpsia, per determinar les causes exactes de la mort, així com identificar els cossos. Amb tot, sembla que es podria tractar de dos okupes, ja que els Mossos han trobat també una furgoneta aparcada als afores del garatge, amb documentació al seu interior. 

La policia va rebre un avís a les 22.45 hores de dimarts
La policia va rebre un avís a les 22.45 hores de dimarts | cedida

 

Troben un cadàver surant al Bages

Cal recordar que el passat dissabte, 16 de juny, la Policia Local de Súria, a la comarca del Bages, va localitzar també el cos sense vida d'una persona, surant al riu Cardener. Un veí del municipi va alertar els agents, que en arribar al lloc van confirmar que es tractava d'un home. 

Els Mossos d'Esquadra van obrir en aquest cas també una investigació, per esbrinar les circumstàncies exactes de la mort i la identitat de la víctima. Finalment, la policia va informar que es tractava d'un veí del mateix municipi, de 64 anys, i que feia uns dies que havia mort. 


Comentaris

envia el comentari