rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Sant Jordi amb el paraigües a la mà, però no plourà tot el dia

Localitzen sana i estàlvia la menor desapareguda a Sant Pere de Ribes

La menor es va perdre el passat dimarts, 4 de setembre
Fotografia de la Jessyca, la menor desapareguda | Twitter

 

Els Mossos d'Esquadra han localitzat sana i estàlvia la Jessyca, la jove desapareguda des del passat 4 de setembre al Garraf. «Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració», ha explicat el cos de Mossos just després de la seva troballa, aquest dijous, 6 de setembre. 

 

 

Tot i que encara es desconeixen els motius de la desaparició i els mateixos no poden ser confirmats ni oficials, la Policia Local de Sant Pere de Ribes, al Garraf, no descarta que es tracti d’una fugida voluntària de la jove. Cal destacar, d'altra banda, que no és la primera vegada que es denuncia la desaparició de la Jessyca.

 

La cerca incessant de la Jessyca 

El municipi de Sant Pere de Ribes es va bolcar amb la Jessyca des del primer moment. La publicació compartida per la Policia Local de Sant Pere de Ribes va ser  retuitejada en gairebé 2.000 ocasions i la cerca va ser incessant des que va sortir a la llum la notícia de la seva desaparició.

 

 

Els agents de seguretat, en aquest sentit, van demanar ajuda per «difondre aquest comunicat» i els usuaris de la xarxa social no van trigar gens ni mica a respondre a aquesta petició enganxant el missatge en cadascun dels seus murs personals.