rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Mossos troben una pistola al pis del presumpte assassí de Susqueda

Els Mossos porten escorcollant el seu pis d'Anglès des de primera hora del passat dilluns
Magentí, entrant a casa seva | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra han trobat aquest dimarts al matí, 27 de febrer, una pistola a l'interior del domicili de Jordi Magentí, el presumpte autor del doble assassinat de Susqueda.

 

Segons ha tret a la llum 'La Vanguardia', la troballa ha estat duta a terme pels agents dels Mossos d'Esquadra mentre escorcollaven els registres dels domicilis freqüentava Jordi Magentí, detingut el passat dilluns com a presumpte autor de l'assassinat dels dos joves el passat agost.

 

Hores després dels registres inicials —en els quals també hi hauria estat present el fill de l'arrestat, de 30 anys i acusat de tràfic de drogues—el cos policial català hauria trobat una prova que es determina clau per al relat imminent del succés.

 

 

La pistola, una prova clau 

Després de gairebé dos dies de registres, els Mossos d'Esquadra han trobat un indici determinant i que podria enfortir la versió del cos policial català. Ahir mateix, de fet, aquests van assegurar que «no tenien cap dubte» sobre l'autoria de l'assassinat que va trastocar el país el passat mes d'agost.

 

Tot i la troballa —una pistola que es podria relacionar directament amb l'arma del crim—, fonts policials asseguren que encara s'ha d'anar amb peus de plom, ja que falten moltes proves per corroborar-ho.

 

 

Els Mossos, al pantà de Susqueda | CatalunyaDiari.cat

 

«Encara és aviat», afirmen els Mossos

Aquesta és, segons ha relatat el mitjà citat anteriorment, la revelació dels Mossos que crida a la prudència del cos. La policia científica, de fet, encara ha d'entrar a escena i determinar si el calibre de la pistola és compatible amb les ferides dels joves de Cabrils i Arenys de Munt. 

 

A l'arma, d'altra banda, encara s'han de trobar proves que, segons indiquen, podrien ser rastres de sang dels joves. L'autòpsia va determinar que la noia afectada va rebre un tret al cap amb una arma curta, mentre que el noi que l'acompanyava, en Marc, va ser disparat per l'esquena.

 

Les ferides mortals, finalment, s'especula que es van dur amb una pistola de 9 mil·límetres.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris