IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

10 euros: el motiu de la pallissa mortal del passat dissabte a Barcelona

La víctima va donar els diners als agressors perquè compressin marihuana

Cinta Mossos d'Esquadra 'No Passeu'
Els Mossos d'Esquadra investiguen l'homicidi | Mossos d'Esquadra

El mòbil aparent de la pallissa mortal del dissabte passat és —segons han declarat els veïns del barri de Trinitat Nova de Barcelona a 'Metrópoli Oberta'— un deute de 10 euros. Els fets van tenir lloc cap a les 21.00 del passat 15 de febrer, als voltants del parc infantil situat als Jardins de l'Amistat, situats en el districte de Nou Barris. La pallissa va concloure amb la mort d'un home de raça negra d'entre 25 i 30 anys. Consegüentment, els Mossos d'Esquadra van obrir diligències, que es mantenen, per a aclarir el succeït.

Els veïns assenyalen que la discussió es va originar en l'encreuament del carrer de Pedrosa amb Palamós, a uns 200 metres de l'estació de metro de Trinitat Nova. Segons una veïna, la baralla la van protagonitzar tres persones. La víctima els reclamava als altres dos homes, que eren d'origen llatinoamericà, que li retornessin 10 euros que, suposadament, li devien.

Els 10 euros eren per comprar marihuana 

Un altre home, que va presenciar els fets des d'un bar pròxim, assegura que la víctima els va donar 10 euros perquè compressin marihuana però ells, en canvi, se'ls van gastar en alcohol. Quan la víctima va reclamar la devolució dels diners, li van propinar una pallissa que va concloure amb la seva mort hores després a l'hospital. Segons sembla, mentre tenia lloc la baralla, un dels agressors va córrer en cerca d'un objecte i va agafar un marc de fusta d'una finestra, amb el qual va colpejar violentament la víctima fent-li caure a terra. Després de la pallissa, van fugir estrepitosament en direcció boca del metre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari