Un motorista agredeix brutalment un conductor a la Meridiana de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana intenten esclarir els motius de l'atac, si bé un testimoni presencial assegura que el vehicle anava de banda a banda i va arribar a posar en perill la integritat de l'agressor

Els Mossos investiguen l'agressió d'un motorista a un conductor a la Meridiana de Barcelona | Mossos d'Esquadra

Sorprenents imatges les que ens arriben d'aquesta passada nit a Barcelona, on un motorista ha agredit de manera brutal al conductor d'un vehicle que circulava davant seu. Els fets han quedat enregistrats en un vídeo que va filmar el pilot d'un cotxe que viatjava just al darrere dels dos implicats en la batussa, i que posteriorment va penjar-los a Instagram.

Les imatges mostren com, en un moment en què els dos vehicles estan aturats en un semàfor, el motorista comença a caminar tot decidit cap a la finestra del conductor del cotxe en qüestió, i tot seguit li propina multitud de cops.

Un motorista va agredir a un conductor a la Meridiana

Els Mossos d'Esquadra ja han identificat l'autor de l'agressió que va tenir lloc durant la nit d'ahir a la Meridiana de Barcelona. Gràcies al vídeo que va penjar un testimoni dels fets, els agents han pogut veure com un motorista, en arribar a un semàfor que estava en vermell, baixa del seu vehicle i es dirigeix tot decidit cap al cotxe que hi ha parat just al davant.

De cop, l'home en qüestió comença a pegar al conductor a través de la finestra baixada, però la història no acaba aquí. Absolutament colèric, el motorista continua amb l'agressió fins que acaba trencant el retrovisor del vehicle, i després continua clavant puntades de peu a la carrosseria del cotxe.

Després d'intentar obrir la porta del conductor en va, l'agressor desisteix i torna a pujar a la seva motocicleta. Al final de la gravació es pot apreciar com el vehicle de la víctima es posa en moviment.

Un testimoni dels fets: «Es veia a venir»

Si bé és veritat que la gravació és força colpidora, el missatge que apareix en el vídeo resulta encara més sorprenent i intrigant. L'autor de l'enregistrament acompanya les imatges amb el següent text: «Es veia a venir, amb l'emmerdada que li estava fent el cotxe a la moto des de la C-17, per això ni he baixat». No és l'únic comentari que fa, però, ja que en algun moment puntual se'l sent exclamar: «Que el mata, que el mata!»

Ara, l'autor del vídeo ha concedit unes declaracions al mitjà 'El Periódico', on ha explicat el següent: «Vaig veure que estaven circulant per la C-17, en direcció a Barcelona i arribant ja a la Meridiana. El cotxe anava d'un carril a l'altre i, en un moment donat, va frenar davant de la moto, i a mi em va semblar que posava en perill la seva integritat».

Amb tot, el testimoni vol deixar patent que «no ho vaig poder veure de molt a prop perquè anaven ràpid i els vaig perdre de vista en algun moment».


Comentaris

envia el comentari