Avança en línia contínua i amb vehicles de cara per l'N-II al Maresme

El SCT alerta que les infraccions poden tenir «conseqüències mortals» i demana màxima prudència a la carretera

Trànsit ha alertat de la problemàtica a través d'un vídeo on es pot veure la infracció del motorista
Trànsit ha alertat de la problemàtica a través d'un vídeo on es pot veure la infracció del motorista | Trànsit

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha difós el vídeo d'un motorista que han enxampat aquest dijous al matí fent avançaments molt temeraris a la carretera N-II al Maresme. En el vídeo, que han captat des de l'helicòpter del SCT, es pot veure el motorista avançant dos cotxes en línia contínua mentre altres vehicles li vénen de cara, per l'altre carril de la via. El SCT alerta que una imprudència com la d'aquest motorista «pot tenir conseqüències mortals» i demana màxima prudència a la carretera.

A la mateixa zona de l'N-II aquest dijous, Trànsit ha detectat un camió fent un canvi de sentit antireglamentari, en un trencall i trepitjant les marques viàries, una infracció que també ha enregistrat. Aquest dijous es preveu una alta mobilitat a les carreteres per l'operació sortida de Setmana Santa, de manera que Trànsit demana extremar la precaució.

Increment massiu de vehicles de paisà per Setmana Santa

Trànsit ha adoptat mesures contundents per preservar la seguretat a les carreteres durant aquesta Setmana Santa. El cap de la comissaria general de Mobilitat dels Mossos d'Esquadra, Joan Carles Molinero, ha anunciat un increment «massiu» dels vehicles de paisà, que arribaran a un centenar, durant la segona fase del dispositiu especial de Trànsit de la Setmana Santa.

Trànsit ha pres aquesta decisió després de comprovar que el seu ús des de principi d'any ha permès incrementar un 62% la xifra de sancions. Molinero ha explicat que s'han trobat amb casos singulars com conductors afaitant-se, rentant-se les dents, alletant un nadó, llançant el mòbil per la finestra o masturbant-se mentre conduïen.


Comentaris

envia el comentari