Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una motocicleta que ha estat denunciada a Blanes per excés de càrrega

Els Mossos, en xoc: circula amb la compra, el bolso penjant i diverses cadires a sobre

Segons els Mossos, els objectes «dificultaven la llibertat de moviments»

Surrealista denúncia dels Mossos d'Esquadra a Catalunya. Una motorista que circulava per la GI-682, a l'altura de Blanes, ha estat enxampada circulant amb diverses bosses i objectes que li dificultaven la llibertat de moviments. Diem 'diverses' per ser generosos, ja que la imatge és dantesca. 

Els agents dels Mossos d'Esquadra la van aturar i la van denunciar. La conductora de la motocicleta no anava sola, ja que aquesta duia una acompanyant que també anava carregada fins dalt amb diverses bosses i cadires. 

Segons l'article 14 del reglament general de circulació, la càrrega que transporta el conductor no pot comprometre l'estabilitat del vehicle. Quelcom que sí que feia en el cas de la conductora de Blanes.

La norma, segons els Mossos d'Esquadra, també estableix que en els vehicles de menys d'un metre d'ample la càrrega no pot sortir-se a més de 50 centímetres del seu eix.«Enxampem i denunciem el conductor d'aquesta motocicleta, a la carretera GI-682 a Blanes, per conduir amb bosses i objectes que dificultaven la llibertat de moviments», diuen els Mossos. 

Es tracta del segon succés estrident del darrer mes a Blanes, ja que el passat 16 de maig una dona va morir atropellada per un autobús a la capital de la Selva. El conductor del vehicle no va poder evitar la víctima quedés atrapada sota l'autocar, d'on la van treure els Bombers. La Policia Local es va personar fins al lloc dels fets i va practicar el control d'alcoholèmia al conductor, que va donar negatiu.