Un motorista de 36 anys mor després de xocar contra un taxi a Barcelona

El tràgic succés ha tingut lloc aquesta passada matinada | Es tracta de la segona mort d'un motorista en pocs dies a la capital catalana

Imatge d'arxiu dels vehicles del SEM.
Imatge d'arxiu dels vehicles del SEM. | CatalunyaDiari.cat

Un motorista de 36 anys ha perdut la vida aquesta matinada en xocar contra un taxi al passeig de Torres i Bages de Barcelona. Els fets han tingut lloc al voltant de les 03.40 hores, i poc després de la mort d'un altre motorista a la Ronda Litoral de la capital catalana aquest passat dilluns.

El motorista ha xocat amb un taxi.

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, l'accident ha ocorregut al districte de Sant Andreu de la ciutat, quan el motorista circulava per la Ronda de Dalt i va voler anar per la sortida 1 en sentit Llobregat, però ha acabat col·lidint de manera frontal amb un dels laterals d'un taxi que circulava pel Passeig de Torres i Bages.

La Guàrdia Urbana ha comprovat l'estat del conductor del taxi realitzant-li les proves d'alcoholèmia i el drogo-test, obtenint un resultat negatiu en ambdós casos. Finalment, la UIPA, Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat del cos de policia municipal, s'ha fet càrrec de tota la investigació sobre aquest accident.

Suport psicològic per la seva família

L'Ajuntament de Barcelona ha ofert atenció psicològica als familiars més pròxims de l'home i a la seva parella, gràcies a l'activació del Servei d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona.

El Consistori una vegada més ha lamentat que un ciutadà hagi perdut la vida i ha traslladat el seu condol a la família i amics. A més, també ha refermat el seu compromís per continuar treballant de manera que es redueixi el nombre de víctimes en accidents de trànsit a la ciutat. D'ençà que va començar l'any 2018, aquesta és la tretzena víctima mortal en un accident de trànsit a la ciutat de Barcelona i la setena que involucra una moto.

Projecte per reduir el nombre de víctimes mortals

Durant l'any passat, set de les dotze víctimes mortals que van tenir lloc als carrers de la ciutat de Barcelona eren motoristes. Aquest és el col·lectiu més vulnerable i el que registra més quantitat de ferits greus entre tots els afectats per accident de trànsit a la ciutat.

Per aquesta raó l'Ajuntament treballa amb més intensitat en aquest grup per tal de poder disminuir l'accidentalitat als carrers de Barcelona. No obstant això, tota la ciutadania també ha d'adquirir un compromís amb la seguretat viària i així poder fer realitat el projecte 'Visió Zero' per la reducció del nombre de víctimes mortals i ferits greus en accidents de trànsit.

Una altra víctima a la Ronda Litoral de Barcelona

Poc abans d'aquest accident, a les 2.40 hores de la matinada, un altre motorista ha mort després d'accidentar-se a la Ronda Litoral. Les causes es desconeixen, però el conductor hauria perdut el control del seu vehicle i hauria topat amb el mur de separació de les calçades de la via.


Comentaris

envia el comentari