Enxampen un motorista que triplicava la taxa d'alcohol i va tenir un accident a Lloret de Mar

Els Mossos d'Esquadra denuncien 42 conductors durant un dispositiu de prevenció d'accidents de motocicletes
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra ha enxampat un motorista que triplicava la taxa d'alcohol i va tenir un accident a la GI-682 prop de Lloret de Mar, la Selva. Els agents van rebre l'avís de la sortida de via mentre feien un dispositiu específic de prevenció d'accidents de trànsit de motocicletes aquest cap de setmana passat. Quan li van fer la prova d'alcoholèmia, el conductor va donar un resultat de 0,83 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, el triple del permès. Per això, el van denunciar per la via penal.

 

El balanç del dispositiu Premot s'ha saldat amb un total de 42 motoristes denunciats per diverses infraccions. Els Mossos d'Esquadra de Trànsit del sector de Sant Feliu de Guíxols, a la comarca del Baix Empordà, han fet els dies 23 i 24 de febrer un dispositiu especial per prevenir els accidents de trànsit de motocicletes.

 

 

Enxampat triplicant la taxa d'alcoholèmia 

El dispositiu Premot es va fer a les carreteres GI-681 i GI-682, entre els termes municipals de Lloret i Tossa de Mar, on en total van denunciar per la via administrativa 41 conductors per infraccions. A més de les denúncies administratives, els Mossos van denunciar penalment un motorista de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, que va sortir de la via a la GI-682, prop de Lloret de Mar i triplicava la taxa d'alcohol permesa. 

 

Aquests controls són una estratègia operativa de vigilància als motoristes que poden ser infractors, però també com a víctimes d'infraccions de tercers, amb la voluntat de reduir la sinistralitat dels vehicles a motor de dues rodes.