Motoristes a Barcelona ocupen el carril bici i agredeixen un ciclista

El ciclista ha denunciat a través de Twitter que ha sentit «por, impotència i soledat»

Motos barcelona carril bici
El ciclista ha compartit el vídeo a través de les xarxes socials per denunciar les temeritats que es cometen cada dia als carrers barcelonins | Twitter (@angrypedales)

Les infraccions de trànsit a Barcelona estan a l'ordre del dia: canvis de carril bruscs, avançaments temeraris... són alguns dels que es produeixen cada dia i que provoquen nombrosos accidents. Ara, un usuari cansat de tot això, ha volgut fer la seva pròpia reivindicació

Fart que les motocicletes ocupin el carril bici per anar més de pressa, aquest ciclista va decidir divendres quedar-se parat al mig d'un carril per a bicicletes a l'Eixample. Va gravar-ho tot, per tal de denunciar aquestes infraccions que es cometen constantment. 

La Guàrdia Urbana no hi fa res al respecte

El ciclista, que es trobava en el carril que li pertocava, va rebre cops i insults per part dels motoristes, fins i tot li van trencar part de la bicicleta. Així ho ha denunciat a través del vídeo que ha penjat a través del seu perfil de Twitter, 'Ciclista Ahumado'. 

En aquest vídeo, es veu com són els mateixos motoristes qui li recriminen que estigui al mig del carril bici i no deixi circular a les motocicletes per allà. Tal com denuncien diversos ciclistes, les motos passen per aquell carril per a poder anar més ràpid, tot i tenir-ho prohibit. A més, asseguren que la Guàrdia Urbana no hi fa res al respecte, encara que ho vegin en primera persona, a banda de saber que comporta un gran risc per als ciclistes, els vertaders usuaris d'aquesta via.

No ho tornaria a fer res igual

El mateix ciclista ha explicat a través de Twitter: «M'han insultat, empès i trencat la llum davantera de la bicicleta. No esperava una reacció amable, però tampoc tan violenta». A més, ha assegurat que no tornaria a fer altra vegada res igual: «Per a això se suposa que hi ha els mitjans oficials, veritat?», tot citant la Guàrdia Urbana de Barcelona, l'Ajuntament, Barcelona Mobilitat o la mateixa Ada Colau.

També et pot interessar...


Comentaris
Joan
Nose de que es queixa Els ciclistes foten el que volen i com no porten matricula, ningu els identifica Que n'aprengui
Tom
Me parece perfecto el video, pero los ciclistas no hacen temeridades??? Circulan sin seguro, por aceras, a velocidades inadecuadas... NO TODOS LOS MOTORISTA SOMOS IGUALES., cuenta cuántas motos pasaron por el carril bici y cuántas circulaban bien. Gente incívica hay en todas partes.
Motor
No deixa de ser còmic que un ciclista es queixi de les infraccions.
Guillem
Els tres anteriors comentaris els han fet tres imbècils. Salut.
Jordi
Fa gracia veure els comentaris pero cuant vas en bici respectant tots els senyals viaris i veus que TAXISTES,COTXES ,BUS,CAMIONS etc. No respecten cap señal de transit npassat en vermell. o aparcant al ben mig del carril bici es patetic tambe com protestant davant la guardia urbana es giren de cara. Mireu els comentaris abans de parlar de tonteries

envia el comentari