Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Moren dos motoristes a l'A-22 en un accident provocat per un conductor begut i drogat

Els Mossos d'Esquadra el van detenir mentre fugia per la carretera lleidatana

Tràgic accident la nit d'aquest divendres a l'A-22, a l'altura de Lleida. El Servei Català de Trànsit va registrar un sinistre mortal a la comarca del Segrià després d'un accident on es van veure involucrats una motocicleta, on anaven dues persones, i un tot terreny.

En el vehicle de quatre rodes, el conductor va ser detingut per circular sota els efectes de l'alcohol i drogues, a més de dos homicidis per imprudència greu i omissió dels socors.

Detingut el conductor que ha provocat l'accident

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de la topada a tres quarts i tres minuts de dotze de la nit del divendres. Diverses patrulles de la policia catalana, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies van activar-se arran de la incidència. 

Per causes que encara s'estan investigant, es va produir la col·lisió entre tots dos vehicles al punt quilomètric 2 de l'A-22. De resultes d'aquesta greu topada, els dos ocupants de la motocicleta van morir. Es tracta de J.L.B., un home de 41 anys i d’M.M.F., una dona de 39, ambdós veïns de Lleida.

Els Mossos d'Esquadra, després de l'accident, van detenir al conductor del tot terreny implicat en l'accident. Se l'ha arrestat com a presumpte autor de dos homicidis per imprudència greu, conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues i omissió dels socors, ja que va seguir conduint per l'A-22.

Segons el Servei Català de Trànsit, amb dades provisionals, amb aquestes víctimes, són 95 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

D'altra banda, el Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit.

Un servei que està disponible els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit.

S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.