ÚLTIMA HORA

✅ Espanya suma 9.212 nous contagis de Covid-19 i un total de 389 morts aquest dimecres

Un bar de Vilafranca i deu clients, multats per saltar-se les mesures sanitàries

L'actuació policial acaba amb 20 identificats i un detingut

Diverses copes de cervesa
Diverses denuncies per no respectar les mesures sanitàries a un bar de Vilafranca   | Pixabay

Nou cas de sancions per saltar-se les mesures sanitàries a Catalunya. Aquest dissabte, el propietari d'un bar de Vilafranca del Penedès i deu clients van ser multats pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local per no respectar les distàncies de seguretat sanitària mentre bevien al carrer. L'actuació policial va finalitzar amb el balanç d'onze persones multades, vint clients identificats i una detenció, en aquest cas, acusat de resistència, desobediència i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Va ser a les 20.00 hores, aproximadament, quan la Policia Local de Vilafranca va constatar que hi havia una vintena de persones consumint davant de l'establiment. En iniciar la seva actuació, els agents van ser escridassats per part de la clientela del bar. Davant d'aquest ambient hostil, es va desplegar un operatiu conjunt amb els Mossos d'Esquadra per tal d'identificar les 20 persones que es trobaven a l'exterior del recinte incomplint les mesures sanitàries que actualment hi ha a Catalunya. Deu d'elles van ser denunciades per beure, fumar i estar agrupades amb més gent de la permesa.

L'actuació, però, no va acabar aquí. La policia també va acabar detenint un dels clients per encarar-se amb els dos agents i propinar-los una empenta. El client en qüestió, un home de 26 anys i veí de Vilafranca del Penedès, va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de resistència, desobediència i atemptat contra els agents de l’autoritat. L’arrestat va quedar en llibertat després de declarar a les dependències policials i ara ja es troba a l’espera que el citi el jutge.

A més, la policia va denunciar administrativament el responsable de l’establiment de restauració per incomplir els límits d’aforament establerts en espais tancats o a l’aire lliure, per a les diferents tipologies d’establiments i activitats.

Una festa a Manlleu acaba amb 11 joves denunciats

El cas de Vilafranca no és l'únic que s'han viscut a Catalunya en els darrers dies. A Manlleu, la Policia Local també es va trobar un grup de gent saltant-se les mesures sanitàries. En total, onze joves van ser denunciats per realitzar una festa en un traster de la localitat osonenca. Sis d'ells, a més, eren menors d'edat. La policia de Manlleu va denunciar els onze integrants de la festa, que s'enfrontaran a multes tramitades pel Departament de Salut que van dels 100 als 3.000 euros. En aquesta ocasió, va ser un veí qui va alertar de la trobada a les autoritats.


Comentaris

envia el comentari