Multat per agredir un revisor de tren a l'Ampolla

El denunciat està condemnat a indemnitzar a la víctima
Condemnat per agredir al revisor d'un tren a l'Ampolla. Imatge d'arxiu d'un revisor de Renfe | TarragonaDigital.com

Un home ha estat condemnat a pagar una multa per no voler pagar un bitllet de tren i indemnitzar al revisor, al qual el va agredir, després de fer-lo baixar del comboi a ell i la seva acompanyant, menor d'edat, pel comportament del denunciat. En baixar del tren, va agredir al treballador, provocant-li diverses lesions, segons explica el Diari de Tarragona.

 

Condemnat per agredir al revisor d'un tren a l'Ampolla

Els fets es remunten el setembre de 2017, en un tren que realitzava el trajecte Barcelona-València. En una de les estacions, un home en cadira de rodes va accedir al tren, acompanyat d'una noia menor d'edat. El revisor, en arribar al seu lloc, els va demanar els bitllets quan, el condemnat, va començar a cridar que no volia pagar, ja que ningú l'havia ajudat a pujar al tren. 

 

En aquesta situació, l'interventor va sol·licitar a l'acompanyat que paguin el viatge, però finalment el denunciat va agafar un bitllet de la seva cartera i va abonar la quantitat que se li demanava. El revisor, en continuar veient l'alteració de l'home cridant al comboi, en la seva arribada a l'estació de l'Ampolla, al Baix Ebre, va sol·licitar a tots dos que baixessin del tren i, l'agressor, va sol·licitar que se li tornessin els diners. 

 

Un cop a l'estació del municipi ebrenc, aquest va saltar de la cadira de rodes i es va tirar a sobre del revisor. Primer li va colpejar la cara amb un cop de cap i va seguir propinant-li cops per tot el cos. En total, la víctima va estar unes tres setmanes sense poder fer res i les ferides van tardar gairebé un mes a ser curades.

 

Obligat a indemnitzar al revisor

En un principi, el jutjat d'instrucció número 5 de Tortosa havia proposat una multa de 360 euros. Després, el cas va passar a l'Audiència Provincial de Tarragona i s'ha fixat una multa de 90 euros per no voler pagar el bitllet de tren i després agredir a l'interventor. A més, també haurà d'indemnitzar a la víctima amb 1.320 euros per les lesions que fa sofrir. 

 

Els magistrats de l'Audiència es basen en les declaracions d'un testimoni per imposar aquesta condemna. La rebaixa de la multa imposada ha estat motivada per la capacitat econòmica del processat. Comentaris

envia el comentari