Multen un infermer mentre estava de servei a Barcelona

L'home va aparcar el cotxe en una zona de càrrega i descàrrega davant d'on treballa

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de BCN
En Miquel reclama que anul·lin la sanció que li han posat | Cedida

Multat per estacionar el vehicle en una zona de càrrega i descàrrega tot i tenir un cartell indicant que era un infermer en servei. Aquesta és la situació que s’ha trobat en Miquel, un professional sanitari de Barcelona que ha posat el crit al cel davant la sanció que ha rebut.

«Mai m’havia trobat en una situació igual», ha explicat l’infermer en declaracions a Metrópoli Abierta. L’home, que treballa a la Policlínica de Barcelona, assenyala que en el moment de rebre la multa tenia el cotxe estacionat en una zona de càrrega i descàrrega situada al costat d’on treballa, al carrer Guillem Tell.  En Miquel indica que mai l’havien sancionat tot i aparcar en reiterades ocasions davant de l’hospital i lamenta que ho facin en la situació actual de crisi sanitària.

El cas s’ha fet viral a les xarxes

El cas d’en Miquel s’ha fet viral a les xarxes socials. Molts usuaris han compartit la fotografia del seu cotxe amb la multa. Com es pot comprovar, el vehicle duia a dins el cartell ‘Infermer en servei’ i el corresponent número professional. «Espero no trobar-me a l’agent 71888 en una habitació de l’hospital», ha manifestat en Miquel, qui reclama que s’anul·li la sanció.


Comentaris

envia el comentari