rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

El Suprem permetrà el trasllat dels presos a Catalunya

Nacho Barberà, futbolista de 15 anys de l'Alzira, va patir una mort sobtada

Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar la seva vida
Imatge del futbolista mort Nacho Barberá | Twitter / @UDAlzira

 

Nacho Barberà va morir aquest passat 3 de febrer. Es tractava d'un noi de 15 anys, jugador de futbol a l'equip UD Alzira. Va morir de forma sobtada quan es trobava jugant un partit amb el seu equip. Les primeres informacions apuntaven al fet que va morir de cop, sense que hi hagués possibilitat de reanimar-lo, per algun tipus de problema cardíac.

 

Ara aquest fet s'ha pogut confirmar, l'autòpsia ha determinat que efectivament la mort del jove, que ha deixat commocionat tot el món del futbol, va ser una mort sobtada, segons informa 'El Mercantil Valenciano Levante'.

No van poder fer res per salvar-lo

A causa de la forma en què va morir, que ara s'ha confirmat, els serveis mèdics que van acudir al lloc on s'estava disputant el partit, no van poder fer res per salvar la vida de Nacho. El noi va quedar estès al mig de la pista de joc, l'únic que es va poder fer és confirmar la seva mort.

 

Imatge de Nacho Barberá amb l'equipació de la selecció valenciana. | Cedida

 

El cos de Nacho Barberà va ser traslladat al tanatori d'Alzira just després de ser analitzat pels forenses. Allà un gran número de familiars i amics van voler dir adéu al jove per últim cop i mostrar tot el seu suport a la seva família més propera. Aquest mateix dimarts a les 11.00 hores del matí s'ha celebrat la missa fúnebre a l'església de Santa Catalina, al municipi on residia.

El futbol se solidaritza amb la seva família

L'Ajuntament de la localitat d'Alzira ha declarat un dia de dol oficial en memòria del jove de 15 anys. Aquest fet ha causat una gran commoció a tota Espanya, i, sobretot, a la seva localitat i al món del futbol.

 

Cadascun dels clubs de futbol de la Primera Divisió espanyola han enviat ja missatges per la família de Nacho. A més, l'Atlètic de Madrid ha enviat una corona de flors i una samarreta signada per tots els jugadors de l'equip per la família del jove. El noi era un gran seguidor de l'equip. La samarreta que han enviat porta el número 7, amb el que Nacho jugava, i el nom de «Cholo», ja que l'anomenaven així.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris