IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Nadia tenia sis anys en les imatges de contingut sexual trobades pels Mossos

Els seus pares han estat citats a declarar aquest divendres per donar explicacions sobre les fotografies

Nadia, la nena que té tricotiodistròfia, i els pares de la qual són investigats per un jutge de La Seu d'Urgell (Lleida) per presumpta estafa en la recaptació de fons per a un tractament mèdic, tenia al voltant de sis anys en les imatges de contingut sexual trobades pels Mossos d'Esquadra en el material informàtic confiscat en l'habitatge de la família, segons han explicat fonts judicials. Fernando Blanco i Margalida Garau han estat citats a declarar per donar explicacions sobre les fotografies.

L'advocat dels pares, Alberto Martín, que encara no ha vist les imatges investigades, ha afirmat: «Diuen que podria ser que la nena tingués sis anys, estaríem parlant de fa més de cinc anys». El lletrat insisteix que el pare, Fernando Blanco, a la presó provisional des del 9 de desembre, assegura que les informacions sobre imatges de contingut sexual són falsedats i mentides. «Està escandalitzat, diu que és absolutament mentida i fals i que mai s'ha realitzat cap tipus d'imatge de caràcter sexual ni pornogràfic i que totes han estat a l'àmbit personal, sanitari dins de la família, de la seva pròpia intimitat», diu el seu advocat.

La mare no dóna crèdit

Segons ha explicat l'advocat, la mare, Margalida Garau, no sap de quines imatges es tracta ni dóna crèdit a aquesta mena d'informacions i també diu que mai han fet res perjudicant la nena «ni amb un criteri d'explotació sexual». L'advocat ha dit també que la mare està molt preocupada per si la nena escolta, ara que està escolaritzada, qualsevol mena de notícia sobre el cas. Alberto Martín recalca que aquestes informacions són un assumpte diferent a la investigació per l'estafa: «Són altres fets diferents que no tenen enquadrament en aquest procediment».


Comentaris

envia el comentari