Un nadó, en coma després de caure-li una poma al cap des d'un edifici de 28 plantes a la Xina

El pare de la criatura ha assegurat que encara que la petita es desperti «la part dreta del seu cervell haurà perdut totes les funcions»

Imagen de una bebé en el hospital.
Imatge d'arxiu d'un nadó a l'hostpiral. | Cedida

Un nadó de la ciutat de Dongguan, a la Xina, ha sigut ingressat d'urgència a l'Hospital Shenzhen Children's després que una poma li colpegés el cap mentre passejava entre els braços de la seva àvia pels carrers de la ciutat. 

Es tracta de Fanfan, un bebè de només tres mesos d'edat, la qual es va quedar totalment inconscient després de patir aquest tràgic accident amb una peça de fruita.

Segons fonts mèdiques, la petita Fanfan ha patit un traumatisme cranioencefàlic greu, diverses fractures al crani i un hematoma integral. Un nombre important de lesions que, com a conseqüència de la seva curta edat, han acabat submergint-la en un coma. 

Imagen del hospital donde está ingresada la pequeña.
Imatge d'arxiu de l'hospital on es troba ingressada la petita Fanfan. | Cedida

 

La policia xinesa ja ha obert una investigació 

Ara, la policia xinesa ha obert una investigació per descobrir com va arribar la poma al cap de la petita de Fanfan. Segons apunten les primeres hipòtesis, alguna persona hauria llançat des de la part més alta d'un edifici de 28 plantes la fruita en qüestió. Per aquest motiu, els residents del gratacel són els primers sospitosos. 

De fet, un nen seria el principal sospitós de llançar la poma al cap del nadó, tal com apunta el portal xinès ‘ECNS.CN’. Tanmateix, cal assenyalar que fins al moment, Fanfan ha estat sotmesa a diferents cirurgies per intentar que la seva salut millori al més aviat possible.

Així doncs, i tal com ha relatat el pare de la petita Fanfan, «els metges ens van dir que fins i tot si Fanfan es desperta, la part dreta del seu cervell haurà perdut totes les funcions». Tanmateix, l'home lamenta que la «mare i l'àvia estan devastades». 


Comentaris

envia el comentari