Imatge de l'incendi de la nau de Magneti Marelli a Vic, on hi han treballat 11 dotacions dels Bombers.

Onze dotacions de Bombers treballen en l'espectacular incendi d'una nau a Vic

Els Bombers han treballat gairebé set hores en l'extinció del taller

Gran incendi a Vic, Osona. El taller de l'empresa Magneti Marelli ha quedat totalment calcinat després que es cremessin pneumàtics i olis al seu interior. Els Bombers han treballat gairebé set hores en l'extinció del foc, produït aquest dimecres. 

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 13:21 hores, després que els veïns alertessin del fum negre que sortia de l'interior del taller. Fins al lloc s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra, unitats del SEM i 11 dotacions dels Bombers. No hi ha hagut cap ferit. 

11 dotacions dels Bombers 

L'incendi va tenir lloc aquest dimecres, a la nau situada a la carretera de Sant Hipòlit, a Vic. Segons indiquen els Bombers, el foc es va iniciar amb la crema de pneumàtic i olis que es trobaven a l'interior del taller. 

Des de diferents punts de la ciutat es podia veure la gran columna de fum negre que sortia de la nau. En un primer moment, els Bombers van enviar-hi 8 dotacions, però en veure la magnitud del foc, van haver de desplaçar-hi 3 dotacions més. 

Set hores d'extinció 

Els Bombers van poder accedir a l'interior del taller al voltant de les 18:00 hores, quan van aconseguir refredar prou la zona. Una vegada dins, van llençar escuma per acabar de sufocar les flames. 

Finalment, l'incendi va ser extingit a les 20:10 hores, gairebé set hores més tard. Tanmateix, els Bombers van continuar amb la tasca de represa dels subministraments per a les naus veïnes, que no van resultar afectades. 

Accident a Sant Sadurní d'Anoia 

Una persona resulta ferida greu en un accident de trànsit a Sant Sadurní d'Anoia, a l'Alt Penedès. L'incident es va produir aquest dimecres a la carretera BP-2427, al seu pas per la ciutat, i s'hi van veure implicats un turisme i un tràiler. 

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 12:13 hores. Fins al punt de l'accident també s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, ja que el dipòsit del vehicle de grans dimensions havia quedat afectat. En arribar, els Bombers van executar tasques de contenció i transvasament del combustible.