Així és la nau on es va produir la violació múltiple a Sabadell

La nau 'okupada' i l'habitació on presumptament va tenir lloc l'agressió sexual han estat reconegudes per la víctima

Imatge de la nau on es va produir la violació múltiple d'una noia a Sabadell | Antena 3

La matinada del 3 de febrer una noia de 18 anys, a punt de complir els 19, patia una agressió sexual múltiple en una nau abandonada de la ciutat de Sabadell. Segons la víctima va explicar als agents, va ser violada per un grup de tres persones mentre quatre persones més observaven els fets i no feien res per evitar-ho. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas i la Policia Local ja ha detingut els set presumptes agressors després que la noia presentés la denúncia corresponent el mateix dia dels fets.

Antena 3 ha tingut accés a les imatges que mostren el lloc on es va cometre la violació de la denominada 'La Manada' de Sabadell. La nau ‘okupada’ i l'habitació on presumptament es va cometre l'agressió sexual han estat reconegudes per la víctima. L'habitacle, que està ubicat a la carretera de Terrassa, al barri sabadellenc de Can Feu, està ple de brossa, brutícia i pintades.

L'habitació de la nau on pressumptament s'hauria comés la múltiple violació
L'habitació de la nau on pressumptament s'hauria comés la múltiple violació | Antena 3

Només una bandera tapa el que seria la porta d'entrada a l'habitació del pànic on la jove hauria estat, durant hores, víctima de la salvatge agressió sexual comesa per tres individus mentre altres persones entraven i sortien de l'habitació sense fer res per aturar la violació que s'estava produint. Es tracta d'una estança poc il·luminada, amb una decoració ben estranya i alguns elements tètrics, com la màscara situada al mig de l'habitació. El que es podria considerar com a dormitori conté tan sols un únic matalàs i està ple de deixalles i restes.

Els veïns havien avisat l'Ajuntament de la falta de seguretat

La presidenta de l'Associació de Veïns, Carme Farràs, va explicar en declaracions als mitjans, que havien alertat a l'Ajuntament del perill que hi havia en aquell recinte. La presidenta va explicar que la gent que ocupa la fàbrica és «estranya i fa una mica de por». També va afegir que eren els responsables d'algun altre incident que s'havia patit al barri, com el robatori a un dels veïns. Finalment, va relatar com les persones de la nau 'okupada' feien foc a l'interior del recinte, i que acumulaven molta brutícia, motiu pel qual ban traslladar les seves queixes als representants del districte.


Comentaris

envia el comentari