El mòbil del crim d'en Gabriel podria haver estat la negativa del pare a marxar a la República Dominicana

El trasllat del menor semblava quelcom impossible

Ana Julia Quezada junto al padre del menor.
Ana Julia Quezada amb el pare del menor | CatalunyaDiari.cat

Ana Julia Quezada podria haver ofegat al menor Gabriel Cruz després per la negativa d'Ángel, el seu pare i parella de Quezada, de marxar a la República Dominicana.

Tot sembla indicar que el principal impediment era el trasllat del menor. Segons ha tret a la llum 'Diario de Almería', l'acusada —qui segueix aferrant-se al seu dret a no declarar— només assegura que dia de la desaparició del menor es trobava pintant la finca familiar. 

D'altra banda, l'autòpsia del menor ha determinat que el nen va morir per ofegament —li van tapar els orificis nasals i la boca, segons la nota forense— i poc després va patir un fort cop al cap. 

Una revelació que la contradiu 


Va ser en una entrevista que Quezada va oferir a 'Radio Galega' el passat dissabte, 3 de març. La parella d'Ángel, el pare del menut Gabriel, va explicar durant el transcurs de l'entrevista: «La seva àvia i jo vam ser les últimes que el vam veure. Va sortir, va obrir la reixa i se'n va anar a la dreta. Vull dir a l'esquerra, que és on està el poble. De fet, l'àvia va veure el seu caparró per allí caminant».

Per tant, aquesta seria una altra revelació que indicaria que Quezada no està dient tota la veritat sobre el cas. I és que ella, en aquest sentit, continua explicant que es trobava pintant la finca familiar en el moment de la desaparició del petit. 

En aquesta mateixa entrevista, finalment, Ana Julia Quezada va cometre un dels seus grans errors. «Com et deia abans, Gabriel se n'anava amb els seus amics, però abans et deia: 'Ana, dóna'm una poma'. Així que era un nen molt responsable. És, és un nen molt responsable», va dir.


Comentaris

envia el comentari