VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Un nen de 2 anys cau dins d'un pou de 150 metres a Màlaga

El forat on es troba el menor és molt petit i els serveis d'emergències estan tenint moltes dificultats pel seu salvament
Els serveis d'emergències estan tenint moltes dificultats pel seu salvament | Twitter (@Paco_Guzman_)

 

Un nen de 2 anys ha caigut en un pou de 150 metres de fondària al voltant de les 14.00 hores d'aquest diumenge a Totalán, a Màlaga. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat ràpidament els efectius d'emergències que estan intentant salvar el menor. Aquesta tasca, però, està resultant molt complicada, ja que la mida del pou és tan estreta que no hi pot passar cap adult.

 

 

  1. També et pot interessar: Salven amb vida un nen de 12 anys sepultat per una allau als Alps

 

Un forat molt petit i un salvament difícil

L'orifici per on ha caigut el menor té un diàmetre d'entre 30 i 40 mil·límetres, cosa que en dificulta molt el salvament. De fet, a hores d'ara encara no s'ha pogut fer arribar una càmera per a comprovar l'estat en què es troba el menor.

 

 

El pou, que com s'ha esmentat té uns 150 metres de fondària, s'utilitza per buscar aigua al camp. Com no està senyalitzat, el nen ha caigut. Els pares han presenciat en tot moment el transcurs del succés. En un primer lloc, s'han acostat a l'orifici i l'han intentat cridar però després s'han retirat i han trucat ràpidament els serveis d'emergència per evitar que poguessin caure pedres a l'interior.

 

El servei d'emergències treballa al lloc des de primera hora de la tarda | Emergencias 112 Andalucía

 

La Guàrdia Civil també col·labora al dispositiu | Twitter (@Paco_Guzman_)

 

Comentaris