IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un nen d'Anglaterra es queda amb un forat en el braç després de ser mossegat per una aranya

El petit va ser mossegat per l'animal mentre dormia

El pequeño Jamie Harrison de trece años
El petit Jamie Harrison de tretze anys | Mercury Press

El petit de tretze anys, Jamie Harrison, explica el dolor que va sentir després de ser mossegat per una 'falsa vídua negra mordedora', un tipus d'aranya que té una picada que provoca la necrosi de la carn. Segons informa 'Mirror', Jamie estava dormint quan l'animal aràcnid verinós li va picar, provocant-li una gran molèstia en el seu braç esquerre.

Imagen de Jamie Harrison con la mordedura de la araña
Imatge de Jamie Harrison amb la ferida per mossegada de l'aranya | Mercury Press

 

Després els intents fallits de la seva mare, Sarah Harrison, per remeiar la mossegada, el petit va ser traslladat a l'hospital Torbay A&I el primer de juliol d'aquest any. «El doctor de l'hospital va saber ràpidament que va ser una aranya falsa vídua la que em va mossegar i em va dir que havien de treure tot el pus» relata el nen de tretze anys. No obstant això, quan van treure tot el contingut infectat de la ferida, al petit li va quedar un forat que gairebé la grandària d'una moneda de 50 centaus anglesos.

Mordedura de la 'falsa viuda negra mordedora'
Mossegada de la 'falsa vídua negra mordedora' | Mercury Press

 

Una picadura que recordarà tota la vida

Tot seguit, se li va posar una gasa quirúrgica per protegir la ferida i al jove se li va receptar un tractament de quatre setmanes amb antibiòtics. «Em vaig sentir una mica millor després, ja que no fa mal al tacte, però durant tres setmanes no vaig poder nedar amb els meus companys a la platja, la qual cosa va ser bastant molest» explica el petit després de rebre el tractament.


Comentaris

envia el comentari