rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El nen de 8 anys desaparegut a Almeria va marxar sol de casa per anar a jugar amb un veí

Patricia, la mare del Gabriel, demana ajuda per trobar al seu fill

 

Cartell de cerca de Gabriel Cruz Ramírez | SOSDesaparecidos

 

Continua la recerca per a Gabriel Cruz, el nen desaparegut al municipi de Níjar, a Almeria. La Guàrdia Civil ha estat qui s'ha encarregat de desenvolupar l'operatiu per trobar al menor de 8 anys, que també busquen els familiars i amics del petit. La Patricia Ramírez, la seva mare, està difonent l'alerta per tots els mitjans.

 

En concret, ho ha realitzat en una entrevista telefònica que li ha ofert 'Espejo Público'. En ella, la dona, notablement afectada per la incidència, ha descrit com es podia identificar el seu fill: «Pantaló negre amb ratlles blanques i un jersei amb caputxa de xandall. Primet, de 24 quilos», és la manera en com l'ha caracteritzat.

 

Per la seva banda, Susanna Griso ha estat l'encarregada d'informar sobre com havia desaparegut el menor, que va sortir de casa, en una zona de masos, per anar a jugar amb un veí. Després de la seva marxa, el petit no va tornar. La comunicació la corroborava la Patricia, que no podia parlar molt, per l'evident preocupació.

Gabriel Cruz Ramírez en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

 

Poca gent pel territori

La mare del Gabriel va identificar la localització de la seva casa com una zona de masos que s'utilitza per residències familiars, encara que més destinats a usos estiuencs. Per aquest motiu, la majoria de propietaris s'instal·len als habitatges durant les èpoques de vacances, quedant desocupats durant la resta de l'any.

 

Per aquest motiu, va considerar que la marxa de Gabriel, de 8 anys, sol i a casa d'un veí no era motiu de preocupació, doncs era quelcom que havia fet en altres ocasions. No obstant això, el petit no va arribar a la llar del seu amic, desapareixent en la seva sortida, danyant notablement a la seva família.

24 hores desaparegut

Des de la tarda d'ahir, 27 de febrer, el Gabriel va desaparèixer, sense deixar rastre. El petit va sortir de casa seva a les 15.00 hores, per anar a jugar a casa del veí. No obstant això, la preocupació va sorgir quan, a mesura que avançava la tarda, el petit no tornava a casa, despertant el neguit de la seva mare.

 

Va ser llavors quan va decidir anar-lo a buscar, personalment, a casa del seu amic. En aquell moment, van informar-la que el Gabriel mai havia arribat a casa. La Patricia, preocupada, va iniciar el procés de cerca del seu fill, investigació que es troba, actualment, en mans de la Guàrdia Civil.

Comentaris