rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

La Fiscalia demana la suspensió dels presos electes

El nen discapacitat que va patir una violació a Màlaga i els seus agressors coincideixen a l'escola

Els agressors asseguren que l'atac es va perpetrar «un any abans»
Imatge del col·legi on estudien els tres menors relacionats amb el cas | Cedida

 

Autèntic infern pel nen de 15 anys de Màlaga que va ser violat per un company de l'escola. El menor agredit, de fet, pateix una discapacitat intel·lectual del 41% i, segons va relatar, va ser víctima d'una agressió sexual durant el passat estiu en una piscina de la mateixa localitat andalusa.

 

El jove, però, continua fent vida normal i segueix a l'espera que s'esclareixin els fets. Tot i això, el jove viu un autèntic infern cada dia que es persona al col·legi de Jaén on estudia, ja que coincideix en aquest espai amb dels seus dos agressors. Un d'aquests, així mateix, té només un any menys que ell i coincideixen cada dia a la mateixa aula.

  

  

 

 

L'advocat del menor lamenta la troballa

José Ignacio Francès, advocat de la víctima, havia demanat explícitament que traslladessin de centre als dos menors que van perpetrar la violació. Tot i això, aquest va lamentar ahir que la justícia no hagués fet cas a la seva petició.  

 

«Sol·licitarem que la Delegació d'Educació traslladi d'institut a aquests dos germans. No és correcte que segueixin coincidint amb les seves víctimes», va demanar el lletrat. Els agressors, a més, són dos nois de 14 i 11 anys, i un dels quals va a classe amb el noi discapacitat

 

Van arribar a amenaçar un testimoni que havia vist els fets

Acusen els dos menors, a més, d'extorsió i intimidació envers el testimoni dels fets. Tots dos, de fet, es van acostar al noi en qüestió per amenaçar-lo i aconseguir així que no expliqués el succés.


 

La mare de la víctima i l'advocat del menor, d'altra banda, van ratificar la informació i els nois no van poder negar els fets. Expliquen, així mateix, que la violació es va dur a terme «un any abans».

 

Segons l'advocat, però, l'explicació podria ser només una excusa, ja que l'any passat l'agressor només tenia 13 anys. Edat en la qual un menor és inimputable segons la legislació espanyola. Finalment, diverses fonts han explicat també que el noi ja està reben ajuda psicològica. 

Comentaris