El nen lleonès que va perdre la vida per culpa d'una fletxa de joguina

Dotze anys després del succés, la mare del petit ha volgut alertar a la resta de pares
Una fletxa de joguina, amb ventoses, va acabar amb la vida d'un nen| Twitter

 

Dotze anys després del succés més tràgic de la seva vida, la Montse ha volgut explicar com una joguina va posar fi a la vida del seu fill de només quatre anys. Els fets van tenir lloc al municipi lleonès de la Virgen del Camino on residia la família. El nen estava jugant amb un arc i unes fletxes amb ventosa que li havien comprat, quan una va acabar provocant-li l'asfixia. Ara la mare, ha volgut explicar la seva història a 'Viva la vida' per alertar així a altres pares i per evitar que passin per un moment tan dur i dolorós.

«Li havíem comprat una joguina per a nens, un arc amb fletxes. Estava jugat amb el meu pare. De sobte, es va desprendre la ventosa i es va asfixiar», explica la dona que encara no es pot creure el que va passar. I és que sembla mentida que un objecte tan innocent com una joguina infantil pogués posar fi a la vida del petit. Sembla que la joguina no va passar els controls de seguretat necessaris per posar-la a la venta.

 

Montse ja va denunciar el seu cas fa dotze anys, però finalment va quedar arxivat i no es va continuar amb la investigació. Tot i això, sí que es va deixar clar que la joguina era molt perillosa pel benestar dels menors, ja que no superava les proves necessàries. Dies més tard la joguina es va retirar del mercat, però com explica Montse, un temps després va tornar a totes les botigues.

Tres filles i un gran dolor

La dona explica que superar la pèrdua del seu fill va ser el moment més dur de la seva vida i reconeix que encara li causa molt de dolor. El motor que la fa continuar endavant són les seves tres filles, que l'han fet tornar a creure en la felicitat tot i que sempre tindrà un gran forat al seu cor. I és que el petit era molt estimat i la seva mort tan inesperada i injusta ha fet que la família no hagi tornat a ser la mateixa.

 

A més, reconeix que des d'aleshores s'ha tornat una mare molt sobreprotectora, com es pot esperar després del fatídic accident. «He estat massa protectora amb les meves filles. Molt», confessa trista. Tot i que, és normal que la dona vulgui assegurar-se del benestar de les seves petites.